Ben 10 neden başarısız oldu?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bence omnitrix o kadar basit kalmaya başladı ki neredeyse çok az bölüm farklı olmaya başladı. Yani omnitrix sadece dönüşüm yapıyor, tüm olay bu genelde ama ilginçleştirmeye çalıştırdılar ama olmadı fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizgi dizi bu, çocuklar için yapılıyor. 18 yaşından büyük olup ben 10 takipçisi olan adam görmedim ben, izleyen de ara sıra nostalji/zaman öldürme amaçlı izliyor. 5 sene önce ben 10 fanlarından birine dizinin çocuklar için yapılmış dandik bir diziden başka bir şey olmadığını söylediğimde hesabıma bir sürü ben 10 hesabı DM'den mesaj atmaya başlamıştı, başka işleri olmayıp bununla uğraştıklarına göre hepsi çocuk :D şimdi bu ucubelerin yerini uğur böceği kara kedi diye saçma sapan bir çizgi filmin fanları almış. Sorduğunda 16-17 yaşlarında olduklarını iddia ediyorlar gerçekçi olsun diye :D

Zaman geçiyor hocam en kısa tabirle. O zamanlar sevdiğimiz şeyler şimdi uzak kalıyor.

Ekleme yapıyorum, orijinal serinin IMDb puanı 7.5'miş. başarılı sayılır o puana erisemeyen çok fazla çizgi dizi var.

Çizgi dizi bu, çocuklar için yapılıyor. 18 yaşından büyük olup ben 10 takipçisi olan adam görmedim ben, izleyen de ara sıra nostalji/zaman öldürme amaçlı izliyor. 5 sene önce ben 10 fanlarından birine dizinin çocuklar için yapılmış dandik bir diziden başka bir şey olmadığını söylediğimde hesabıma bir sürü ben 10 hesabı DM'den mesaj atmaya başlamıştı, başka işleri olmayıp bununla uğraştıklarına göre hepsi çocuk :D
Bilmiyorum sarıyor Ben 10. Dr. House'da güzel, Ben 10'da güzel. Sarsın yeter. Ayrım yapmanın anlamını yok.

Ben 10 kendi içinde bir sürü teoirileri olan bir dizi, ondan ilgi çekici.

Zaman geçiyor hocam en kısa tabirle. O zamanlar sevdiğimiz şeyler şimdi uzak kalıyor.
Hocam Reddit'te çok aktif tayfa var ve birde Tom Holland'ın oynayacağı bir Ben 10 filmi gelecek.

Bilmiyorum sarıyor ben 10. dr. House'da güzel, ben 10'da güzel. Sarsın yeter. Ayrım yapmanın anlamını yok.

Ben 10 kendi içinde bir sürü teoirileri olan bir dizi, ondan ilgi çekici.

Hocam Reddit'te çok aktif tayfa var ve bir de tom Holland'ın oynayacağı bir ben 10 filmi gelecek.

Ben 10, "saati aracılığıyla form değiştiren insan" konseptinin çıkışını çok berbat yaptı, oyuncak görünümlü gıcır gıcır bir saat, neon yeşil ceket tarzı kıyafetler yerine daha gündelik kıyafetler (örneğin deri ceket olabilir) teknolojik açıdan gerçekçi görünen bir saat tasarımı ve yetişkin bir adam ile daha iyi olabilirdi. Şimdi bu karakter değişse bile tutmaz, bu serinin genel kitleye hitap edip başarılı olması için daha fazla bütçe ve ciddiyet gerekiyordu. Marvel rakibi olabilecek bir evren aslında ama bu haliyle çizgi diziden başka bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı