Ben 10 nereden izlenir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

469826

Hectopat
Makaleler
16
Netflix’ten kaldırılalı oldu baya, ve aniden Ben 10 izleme isteği belirdi içimde ama korsan siteler de çok korsan, tıkladığım her yerde saçma sapan linklere atması yordu. Orijinal olarak izleyebileceğim bir yer kaldı mı Ben 10’i?

Eğer yoksa zaten korsan önerilebiliyor diye biliyorum forumda, bir şekilde indirebileceğim/izleyebileceğim bir site bir şey lazım bana.

Netflix'ten kaldırılalı oldu bayağı, ve aniden ben 10 izleme isteği belirdi içimde ama korsan siteler de çok korsan, tıkladığım her yerde saçma sapan linklere atması yordu. Orijinal olarak izleyebileceğim bir yer kaldı mı ben 10'i?

Eğer yoksa zaten korsan önerilebiliyor diye biliyorum forumda, bir şekilde indirebileceğim/izleyebileceğim bir site bir şey lazım bana.

Korsan mecbursunuz galiba bazı bölümler kaldırılmış.

Yok hocam yasak, foruma mona lisa tablosunu nereden yüksek çözünürlük indirebilirim diye sorsanız bile, olmaz orijinalini satın alman gerek diyen modlarımız var sağ olsunlar. Yine de yasak mı @Yener K. hocaya sormak gerek.

Netflix’ten kaldırılalı oldu baya, ve aniden Ben 10 izleme isteği belirdi içimde ama korsan siteler de çok korsan, tıkladığım her yerde saçma sapan linklere atması yordu. Orijinal olarak izleyebileceğim bir yer kaldı mı Ben 10’i?

Hocam yasak olmasa size bir sürü alternatif sunabilirdim izlediğim sitelerden, fakat maalesef link atmak yasak. Korsan dışında da bulamazsınız diye biliyorum. Yalnızca YouTube'da part part tarzında var ama o da çok sıkar.

Hocam yasak olmasa size bir sürü alternatif sunabilirdim izlediğim sitelerden, fakat maalesef link atmak yasak. Korsan dışında da bulamazsınız diye biliyorum. Yalnızca YouTube'da part part tarzında var ama o da çok sıkar.
Forumdaki gereksiz korsan karşıtlığını anlamıyorum. Tamam orijinali piyasada bulunan eserlerin hakkını koruyabilmek için korsan site önermenin yasak olması mantıklı, ama zaten hali hazırda benim herhangi bir şekilde parasını vererek erişme şansımın olmadığı bir eseri korsan izlemek için insanlardan site önerisi istediğimde bile mesajlar saniyesinde kaldırılıyor. Ben şimdi gidip daha da saçma sapan sitelere girip virüs soksam daha mı iyi? Neyse aynı mesajla gidip konu açayım bari.

Eğer altyazısız İngilizce izlerim derseniz yabancılarda tüm bölümleri 1080P izleyebileceğiniz siteler var. Sadece Ben 10 değil tüm Ben 10'ler, Sürekli Dizi, Gumball gibi bir sürü çizgi dizi var. Link verene ne olduğunu gördüğümüz için link vs. veremiyorum fakat ufak bir araştırma ile çok rahat öğrenirsiniz o siteleri. Baya popüler siteler.

Öyle parasını verip izleyeceğiniz bir yer yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı