FC 26 profesyonel çok kolay, dünya klası çok zor

rajonrondo

Decapat
Daha fazla  
Kariyer modunda profesyonel zorlukta devrede 5 atıyorum, dünya klasında ise topu yapay zekadan alamıyorum bile. Dünya klasında zaten yapay zeka çok saçma oynuyor: 350 tane gereksiz pas yapıp kaleye gitmiyor topu asla kazanamıyorum, oyuncularım yanındaki adama bile pas atamıyor vs.

İki türlü de keyif alamıyorum oyundan. Çözümü var mı bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun bir çözümü yok. Bir süre sonra dünya klasi çok kolay gelecek bir üstü çok zor gelecek. Yapmanız gereken tek şey daha fazla oynayıp alışmak, kendinizi hem top sizdeyken hem savunmadayken geliştirmeye ve sakin kalıp daha az hata yapmaya alıştırmanız. Özellikle turnuvalarda veya finallerde topu oyun size vermez o golü yemenizi istiyorsa bir şekilde yedirtir bu oyunun yapay zekası da bu şekilde çalışıyor yapacak bir şey yok. Öyle olunca daha garanti kısa paslarla yavaş sakin oyun kurarak veya tam tersi direkt kontra ataklarla gol bulabilirsiniz ve momentumu biraz daha üstünüze almaya çalışırsınız.

Hocam bunun bir çözümü yok. Bir süre sonra dünya klasi çok kolay gelecek bir üstü çok zor gelecek. Yapmanız gereken tek şey daha fazla oynayıp alışmak, kendinizi hem top sizdeyken hem savunmadayken geliştirmeye ve sakin kalıp daha az hata yapmaya alıştırmanız. Özellikle turnuvalarda veya finallerde topu oyun size vermez o golü yemenizi istiyorsa bir şekilde yedirtir bu oyunun yapay zekası da bu şekilde çalışıyor yapacak bir şey yok. Öyle olunca daha garanti kısa paslarla yavaş sakin oyun kurarak veya tam tersi direkt kontra ataklarla gol bulabilirsiniz ve momentumu biraz daha üstünüze almaya çalışırsınız.
Hocam bilgisayar dünya klasında çok saçma oynuyor. Guardiolanın barçası gibi 350 tane pas yapıyor ve asla topu kazanamıyorum. Alışmaya çok uğraştım ama oynarken sinir stres sahibi oluyorum sadece. Böyle bir saçmalık olamaz yani. Top bendeyken en güvenli pası atsam bile sanki çamurlu sahaymış gibi benim toplarım kısa düşüyor direkt geri kazanıyor topu. Alışmaktan başka çözüm yoksa oynamamak daha iyi çözüm gibi görünüyor benim için

Öyle hocam hele momentumu alırsa bilgisayar asla o topu alamazsınız sizin paslarınızı toplu, topsuz oyuncularınizi bile kontrol edip o topu sizden alır ve asla vermez. Ama alışırsaniz ve momentum anını en hafif hasarla atlatıp oyunun hâkimiyetini tekrar alırsanız halledersiniz. En kötü ihtimalle çok kötü takımlarla kariyer yapın profeyonel zorlukta. Hem oyun çok kolay gelmez hem de alıştıra alıştıra zorluk arttırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı