Ben Ahlak Bekçisiyim

O ahlak bekçisinden korkacaksın önce. Sana ne kardeşim! Kim ne yapıyorsa sana ne! Kendisi yapamıyor diye mi bu çekememezlik. Niye bu insanlar herkesin kendinden sorumlu olduğunu kabul edemiyor? Biri der sokakta ne işi var, biri der öpüşemezler, biri der uçakla Dubai'ye ne yapmaya gittiler. Size ne kardeşim kimin ne yaptığından. Anası mısın babası mısın? Nasıl olsa kalabalığı arkama toplarım diyen adamlar(!) bunlar zaten.

Ne desem şimdi buna, ''ahlak bekçisiyim'' diye geçinen insanları bazıları şort giyen kıza tekme atar. Bazısı ise efendi efendi uyarır. Bazıları da o kız, o ahlak bekçisine ilişki teklif etse, direkt o yerde birlikte olur. Böyle sapıklar da var bu ülkede, bilirsiniz.

Kız ''bekçi misin'' dedikten sonra adam, "Ahlâk bekçiliğiyse evet ahlak bekçisiyim, ben Avrupalı değilim, benim ahlakıma ters.'' demiş.

Bu ülkede bu tarz olayların toplu taşımalarda ya da kalabalık yerlerde yapılması kimi insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir. Tamam, Avrupa değil burası ama ille de ''ben Arap zihniyeti ile takılacağım'' diye ısrar ediyorsa bu tipler, etsinler. Ne geldiyse böyleleri yüzünden geldi bu ülkenin başına türlü türlü olaylar.

Ahlak kavramı cinsellikten ibaret değildir, insanların bunu öğrenmesi gerek. Ama ahlaksız demek için tek sebebi insanların ortasında öpüşmek olarak görüyor bazıları.

Ben de buna benzer bir olaya tanık oldum, sokakta gidiyorum, cadde 20-30 metre gerimde idi. Sokağın kenarında, kaldırımda 2 genç öpüşüyordu. Direkt ''beni ilgilendirmez'' dedim, yoluma devam ettim. Tanımadığım bir insana neden karışayım ki? İstediğini yapsın, beni ilgilendirmez.

''Cehalet ahlaki bir tercihtir.'' -Alper Canıgüz.

Öncelikle ahlak tanımının öğrenilmesi gerek bazı cahiller tarafından.

Valla genelde ahlaktan bahseden insanlar en ahlaksız insanlar oluyorlar. Hayatta hiçbirşeye sahip olamamış , sevgi , özgürlük , özel hayat v.b kavramlardan yoksun kalmış tek odak noktası kahvede otururken önünden geçen kadınların orasını burasını izleyerek ahkam kesen varlıklardır.

Artik sasirmiyorum bu tarz haberlere yazik cok yazik.

Siz ekonomiyi düzeltin geleyim mi diyordunuz. :ROFL: Başka bir şeye ihtiyacınız yok o zaman. Mesela özgürlük, kız erkek el ele tutuşma, düzen, mimari güzellik, yeşillik. Kimsenin kimseye karışamadığı ortamlara ihtiyacınız yoksa hemen ekonomiyi düzeltiyorum. Gelin güzelim Türkiye'ye. Her şey muhteşem.:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı