Ben de artık "herkez" gibiyim

Geleceğin bu olacak; 😃

1699951625357.png

Yazım kurallarına resmi olmayan işlerde zırt pırt takılan insanlardan nefret ediyorum. Sürekli olarak yanlış bir şekilde yazmıyorum sonuçta cümleleri ya da noktalama işaretlerini. Herkes gibi olan kişiler bence artık yazım ve noktalama işaretlerine çok takılanlar. Cümlenin anlamına bile bakmaz genelde böyle tipler. Burada ne anlatılmak istenmiş gibi düşüncesi olmayan zayıf kişilerdir.

Son düzenleme:
2 saatlik ban yükleniyor şu an, geçmiş olsunu şimdiden diyelim.

Gerçi bir sn, bu zaten onaydan geçmiş, o zaman sana ceza verilecekse, buna onay veren de ceza alır. Moderatörlerin dokunulmazlığı olduğundan ceza almazlar, o zaman senin de almaman lazım.
Muhtemelen konu onaydan gecince mesaji duzenlemis konu sahibi.

1699951754953.png

Gerçi bir sn, bu zaten onaydan geçmiş, o zaman sana ceza verilecekse, buna onay veren de ceza alır. Moderatörlerin dokunulmazlığı olduğundan ceza almazlar, o zaman senin de almaman lazım.

Konu miz ahh hocam.

Hedef ben miyim tayfun?

Yazım kurallarına resmi olmayan işlerde zırt pırt takılan insanlardan nefret ediyorum sürekli olarak yanlış bir şekilde yazmıyorum sonuçta cümleleri ya da noktalama işaretlerini. Herkes gibi olan kişiler bence artık yazım ve noktalama işaretlerine çok takılanlar cümlenin anlamına bile bakmaz genelde böyle tipler burada ne anlatmak istemiş gibi düşüncesi olmayan zayıf kişilerdir.
Konu mizah, azıcık tariz. Yazışmalarımız resmi değil ancak bu detaylara takılmamız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bu detaylara takılanlar kurduğunuz cümleyi neden anlayamasın? Ben yazdığınızı okurken nerede nefes alıp vereceğimi unuttum mesela. Ancak dediğinizide anladım. Takılmamız gereken detaylar bunlar.
Esen kalın.

@393654 moderasyon tabii ki doğrusunu yazdı ancak risk budur diyerek tekrar düzenlenedim, evet.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı