Ben Fero'nun rap yapması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Tahmin edebileceğiniz üzere az önce Ben Fero dinleyerek kulaklarıma işkence ettim. Sadece diğer rapçilerle kıyaslamak istemiştim ve fark ettim ki Fero hiçbir rapçinin yanına bile yaklaşamaz. Ama buna rağmen rap yaptığını düşünüyor ve kulaklarımıza işkence ediyor. Piyasada işini hakkıyla yapan sayamayacağım kadar fazla rapçi varken Fero'nun bu şekilde rapçiyim diyerek takılması bana normal gelmiyor. Fero'nun 3 2 1 yaklaşık 120 milyon dinlenirken, Massaka'nın Joe Young ve dünya starı Snoop Dogg ile çıkardığı 3 kings yaklaşık 5 milyon dinlenmiş. Fero rap yapsa problem yok, arkada amerikan müziği var, sohbet eder gibi konuşuyor. Rap yapmak bu kadar kolay mı gerçekten? Arkaya müziği verip heceleyerek konuşmak mı gerçekten? Ya rap dinleyicisi ne dinlemesi gerektiğini bilmiyor ya da dinleyicilerin büyük bir çoğunluğu amerikan özentisi. Bu konuda sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. Forumda Fero dinleyen var mı gerçekten, varsa da ne için dinlediğini yazarsa bizi gerçekten mutlu eder.

Başlığı böyle yapmasanız daha iyi olurdu, rap yapanlara hakaret.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar Sagopa'ya arabesk diyedursun, biz dinleriz.

Yeni nesil rap dinleyicilerinin çoğu Ben Fero ile rapi tanıdığı için adam ünleniyor.
Alışık değilim şu Mumble Rap bokuyla kanalizasyona karışıp gidin.
Ben katlanamıyorum şarkıyı yarısında kapattım yoksa kulaklarımdan kan gelecekti.
Mumble Rapciler piyasaya geldiginden beri rapten sogudum. Ben Fero veya Khonktar dinlemek yerine SoundCloud'da random bir rapciyi dinlemek daha mantikli geliyor bana. Gerci random bir mumble rapciyi dinlemek bile bir iskence.
Ben yıllardır rap dinliyorum ve şunu söyleyebilirim ki Türkçe rap en zor zamanlarını yaşıyor daha yıllar önce böyleleri pop yapıyordu şimdi rap'e sardılar.
Popüler kültür.
Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ama bir insan popüler kültür uğruna kişiliğini, karakterini bir kenara bırakmamalı.
Bunun gibi ciğeri beş para etmez kekoların yaptığı şarkıları dinleyeceğime Ajdar dinlerim daha iyi. Bir de sokak kültürü falan diyorlar. Biz rapi skurt skurt diyen kekolardan değil, Neyim Var Ki'den, Holocaust'tan öğrendik.

Aynı şeyi Khontkar'ı paylaşan bir rap sayfasında söylediğim için yemediğim küfür kalmadı :D.
Bunlar Sagopa'ya arabesk diyedursun, biz dinleriz.

Kim ne derse desin Sago kraldır be.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı