Ben Fero'nun rap yapması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Contra . Bu şarkılardan en sevdiğim sanırım"Efsane".

İfadeler: RPM
Çok büyük eminem dinleyicisiym. Kompleks kafiyenin ne olduğunu hepinizden iyi biliyorumdur. Türkçe rap dinlememem ile ne alakası var? Joker ile Hidra iyi ve fazla kafiye yapıyor ama basit kafiyeler yapıyor.
Yoksa sen Stan misin?

Şu ankiler derken hangi rapçileri kast ettiğini anlayamadım.
Şu adres burası falan diyen vardı Adını bilmiyorum. Ben, ben feroyu ona tercih ederim.
Gerçek rap diye bir şey yok. Her nasıl "gerçek müzik" denilen bir şey yoksa, gerçek rap diye bir şey yoktur. Çok marjinal olmak istiyorsunuz değil mi? Ama maalesef, olamıyorsunuz.
Sence bu eleştiri mi?
Biraz eleştiriye açık olmak gerek.

O haklı hiç yoktan başlıkla içeriğiniz aynı olurdu.

İfadeler: RPM
Şu adres burası falan diyen vardı Adını bilmiyorum. Ben, ben Fero'yu ona tercih ederim.
Khontkar'dan bahsediyorsun galiba. O şekilde millete boş boş atarlandı, neye güvendi o da belirsiz .
Cezalilar listesine hoş geldin diyelim sana o zaman. Elestirilince çok sinirleniyorsunuz değil mi, biraz eleştiriye açık olmak gerek.
Eleştir o zaman. Senin yaptığın eleştiri değil, boş yapıyorsun. Eleştiriye açığım, boş yapmaya değil. "Gerçek rap diye bir şey yok" dersen bu şekilde bir tepki alman normal. 10 seneden uzun süredir rap dinliyorum, ilk defa bu kadar rezil rapçiler görüyorum.

Görürsen gör kardeşim banane. Ben senin saçma sapan rapcilerine aynısını diyorum o zaman. Ne yapabileceksin? 10 yıldır rap dinliyormuş da şuymuş da buymuş da. Gerçi sana yazarak yorduğum parmaklarıma yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…