Ciarus
Hectopat
Başlığı böyle yapmasanız daha iyi olurdu, rap yapanlara hakaret.
Hocam Contra
Yoksa sen Stan misin?Çok büyük eminem dinleyicisiym. Kompleks kafiyenin ne olduğunu hepinizden iyi biliyorumdur. Türkçe rap dinlememem ile ne alakası var? Joker ile Hidra iyi ve fazla kafiye yapıyor ama basit kafiyeler yapıyor.
Şu adres burası falan diyen vardı Adını bilmiyorum. Ben, ben feroyu ona tercih ederim.Şu ankiler derken hangi rapçileri kast ettiğini anlayamadım.
Sence bu eleştiri mi?Gerçek rap diye bir şey yok. Her nasıl "gerçek müzik" denilen bir şey yoksa, gerçek rap diye bir şey yoktur. Çok marjinal olmak istiyorsunuz değil mi? Ama maalesef, olamıyorsunuz.
Biraz eleştiriye açık olmak gerek.
Duvara anlatsam şimdiye anlardı.Şu adres burası falan diyen vardı Adını bilmiyorum. Ben, ben feroyu ona tercih ederim.
Sence bu eleştiri mi?
Khontkar'dan bahsediyorsun galiba. O şekilde millete boş boş atarlandı, neye güvendi o da belirsizŞu adres burası falan diyen vardı Adını bilmiyorum. Ben, ben Fero'yu ona tercih ederim.
Eleştir o zaman. Senin yaptığın eleştiri değil, boş yapıyorsun. Eleştiriye açığım, boş yapmaya değil. "Gerçek rap diye bir şey yok" dersen bu şekilde bir tepki alman normal. 10 seneden uzun süredir rap dinliyorum, ilk defa bu kadar rezil rapçiler görüyorum.Cezalilar listesine hoş geldin diyelim sana o zaman. Elestirilince çok sinirleniyorsunuz değil mi, biraz eleştiriye açık olmak gerek.
Khontkar'dan bahsediyorsun galiba. O şekilde millete boş boş atarlandı, neye güvendi o da belirsiz.
Eleştir o zaman. Senin yaptığın eleştiri değil, boş yapıyorsun. Eleştiriye açığım, boş yapmaya değil. "Gerçek rap diye bir şey yok" dersen bu şekilde bir tepki alman normal. 10 seneden uzun süredir rap dinliyorum, ilk defa bu kadar rezil rapçiler görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.