Dean
Kilopat
Daha fazla
Gece gece içim daralıyor. Velhasıl 10 gün önce PC topladım 10 bin den fazla para harcadım. Peki kaç saat kullandım sizce PC'yi ? 1 saat
Montajı yaptım bir baktım PC'den acayip uğultu titreşim geliyor. Öyle böyle değil ama 2 gün süren inceleme ardından sorunun kaynağı HDD imiş. Gönderdim garantiye. Dedim olsun SSD var oynarım gene bir baktım CPU fanı kendiliğinden duruyor tekrar çalışıyor. Haydi yavrum CPU da servise. PC yatışa geçti. 1 hafta geçti aradan ürünlerim yenisi ile değiştirilip geldi. Dedim oh bee sonunda kavuşuyorum yani bu sabahtı. Herşeyi taktım haydaaaaaa şimdi de anakart cortladı
4. slot haricinde RAM takılı olursa PC kapanmıyor ve USB ler çalışmıyor. Şimdide paketledim anakartı yarın yolcu.
AMD Ryzen 5 2600x
Asus TUF x470 plus-gaming
Baya uzun oldu sanırım. Bir insan bu kadar mı şanssız olur ya?
Montajı yaptım bir baktım PC'den acayip uğultu titreşim geliyor. Öyle böyle değil ama 2 gün süren inceleme ardından sorunun kaynağı HDD imiş. Gönderdim garantiye. Dedim olsun SSD var oynarım gene bir baktım CPU fanı kendiliğinden duruyor tekrar çalışıyor. Haydi yavrum CPU da servise. PC yatışa geçti. 1 hafta geçti aradan ürünlerim yenisi ile değiştirilip geldi. Dedim oh bee sonunda kavuşuyorum yani bu sabahtı. Herşeyi taktım haydaaaaaa şimdi de anakart cortladı
AMD Ryzen 5 2600x
Asus TUF x470 plus-gaming
Baya uzun oldu sanırım. Bir insan bu kadar mı şanssız olur ya?
Son düzenleyen: Moderatör: