Ben ne şanssız insanım ya...

• Konuyu başlatan Dean
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.762

Dean

Kilopat
Daha fazla  
Gece gece içim daralıyor. Velhasıl 10 gün önce PC topladım 10 bin den fazla para harcadım. Peki kaç saat kullandım sizce PC'yi ? 1 saat:(

Montajı yaptım bir baktım PC'den acayip uğultu titreşim geliyor. Öyle böyle değil ama 2 gün süren inceleme ardından sorunun kaynağı HDD imiş. Gönderdim garantiye. Dedim olsun SSD var oynarım gene bir baktım CPU fanı kendiliğinden duruyor tekrar çalışıyor. Haydi yavrum CPU da servise. PC yatışa geçti. 1 hafta geçti aradan ürünlerim yenisi ile değiştirilip geldi. Dedim oh bee sonunda kavuşuyorum yani bu sabahtı. Herşeyi taktım haydaaaaaa şimdi de anakart cortladı 😂 4. slot haricinde RAM takılı olursa PC kapanmıyor ve USB ler çalışmıyor. Şimdide paketledim anakartı yarın yolcu.

AMD Ryzen 5 2600x
Asus TUF x470 plus-gaming

Baya uzun oldu sanırım. Bir insan bu kadar mı şanssız olur ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Dean Geçmiş olsun.
valla hayatımda ilk kez kasa topladım , okul üni vs hep laptop kullanmıştım ama Vatan Bilgisayarmı bir daha töbeeee CPU ve anakart onlardandı ikisi de bozuk çıktı bu kadar tesadüf olamaz.
Bence servise gitmeyen PSU, Kasa ve ekran kartını bugün yollayan belli ki bir arıza yapmayan onlar kalmış.
Geçmiş olsun. Parçaların hepsini aynı yerden mi aldınız?
Vatan Bilgisayar :(
Benim ile kapışabilecek kadar şansızmışsın.
Daha da canımı sıktın :D
Zemzem suyu ile abdest alsan sana fayda etmez. Bu ne şansızlık. :)
o da artık işe yaramaz bende :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı