Ben neden garibim?

MrNiceGuy

Picopat
Yer
İzmir
11. sınıfım. Hem fiziksel, hem zihinsel anlamda diğer insanlardan daha garibim. Artık bu durum o kadar canımı sıkmaya başladı ki insanlarla konuşmuyorum bile. Herkes dış görünüşümün ya "tatlı" ya da çirkin olduğunu söylüyor, otizmliye benziyorsun falan diyorlar. Sürekli dalga geçiyorlar. Bir şaka yapıyorum, insanlar şakaya gülmek yerine bana gülüyor. Hayatım boyunca bırakın sevgiliyi, arkadaşım bile olmadı. Sırf arkadaşım olsun diye diğer insanları taklit ettim, yine garip durumuna düştüm. Hiçbir şey yapmasam bile tüm insanlar (öğretmenler dahil) bana dik dik bakıyor. Bir de çok saf olduğum için benimle dalga geçtiklerini anlamayıp arkadaş olmaya çalışıyorlar sanıyorum bazen. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiziksel görünümünü bilmek lazım boy kilo gibi zayıf mısın kilolu musun?

Bunları kafana takma dostum. Lisede dalga geçen geçene zaten. Sana önerim şuan kilo alman olur. Dalga geçtikleri için demiyorum vücudun vs gayet şekillenir sporada gidersen gayet iyi olursun.

Boy: 175 cm
Kilo: 49

Kardeşim sen bi acil bulka gir. Spora yazıl emin ol çok yardımcı olacak. İlk başlarda ne bulursan ye hamburger köfte döner farketmez. Tak kulaklığını bas 1 saat günde hızlı değişim olur kilon çok az 2-3 aya vucüt yavaştan oturur. Gözle görülür değişikler olur.

Bunları kafana takma dostum. Lisede dalga geçen geçene zaten. Sana önerim şuan kilo alman olur. Dalga geçtikleri için demiyorum vücudun vs gayet şekillenir sporada gidersen gayet iyi olursun.
Ama bu liseyle alakalı değil, insanlar hep dış görünümümü garipsiyordu zaten.

Bu aralar evde spor yapıyorum. Umarım etkisi olur.

Olabilecek seyler bunlar dostum. Sen şuan takma bunları göm ne bulursan bide spora yazıl vücudun çok iyi olur hem. Gayette iyi görünürsün.

Kardeşim evde hiçbişe olmaz boşuna yorma kendini git spor salonuna 2-3 ay sık dişini keyif alacaksın zaten. Evde hayatında hiçbir şey değişmez.

[/QUOTE]

Olur tabii boş durmaktan çok daha iyidir. Hiç yoktan mekik sınav plank barfiks çek. Yemeğe de aban biraz.

Kardeşim evde hiçbişe olmaz boşuna yorma kendini git spor salonuna 2-3 ay sık dişini keyif alacaksın zaten. Evde hayatında hiçbir şey değişmez.
Tabiiki fitness e gitse çok daha iyi olur ama gitmeye zamanı vs olmuyorsa evde boş durmasından saha iyidir çabalaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…