Ben neden garibim?

Şu mesajı gören de lisede arkadaş çevresi olan herkes arnold sanar. Kaslıysan üniversite de de, sosyal hayatta da, lisede de avantajdır. Muhabbetini de döndürürsün tamam. Ancak ortalama bir vücuda, zayıf bir vücuda, şişman bir vücuda sahip olsan da gayet de ortamlara giriyorsun. Kafa adam olman yeterli. En fazla arada maytap geçerler. Arkadaş herkes tarafından garipsendiğini söylemiş siz bunu kiloya filan bağlıyorsunuz bir de aksini söyleyenin liseden haberi yokmuş. Eğer arkadaşın iletişimde problemi varsa kaslı olunca aynı halini kaslı olarak yaşayacak bunu göremiyor musunuz? Biraz sınıfları gezin teneffüslerde de bakın hayatında eline belki dambıl almamış insanlar ne kadar sosyaller. Eğer arkadaş benim dediğimin aksine kaslı olmayan herkesin dışlandığı bir ortamda yaşıyorsa ortamda sorun var demektir.

Doğru düzgün spor yapmadığın çok belli kardeşim. Sporu sadece arnold olmak sanıyosun çünkü içerde sadece dambılların olmadığını bilmiyosun.

İnsanlar iyi-kötü yere bakmıyor ki, insanlar güçlü olunca güçsüz olduğu zamanı unutuyor.

Ama büyüyünce kilo aldı, şu an 85 kilo.

Ayrıca benim şu an 130 kilo olan amcam da benim yaşımdayken 40 kiloymuş.

Hep başkası ne der diye yaşama git sporunu yap insanlar gelip senle dalga mı geçecek çok olumsuz düşünüyosun.

Doğru düzgün spor yapmadığın çok belli kardeşim. Sporu sadece arnold olmak sanıyosun çünkü içerde sadece dambılların olmadığını bilmiyosun.

Öyle miymiş ya. En azından garipseniyorum diye konu açan adamın kilosunu boyunu sorup spora aban düzelir kardeşim gibi saçma sapan tavsiyeler vermiyorum. Arkadaş şu anki durumunu davranışlarını düzelterek ve insanlarla sağlıklı iletişim kurarak çözebilir sen burada spor yap kaslı ol ortamın kralı ol diye saçma sapan tavsiyeler veriyorsun. İki ege fitness Reels izleyince burada vücut geliştirme ,sosyal ilişkiler uzmanı olmuyorsunuz. Neyse zaten konu o da değil arkadaş direkt ortamlara hiç giremiyor bunun çözümü davranışlarını ya da ortamı değiştirmesi. Spora abanması değil. Görmediniz mi hiç kaslı diye sınıftaki kızlara boş boş poz kesip rezil duruma düşen tipleri ya da kaslı olmasına rağmen asosyal olan, sohbeti kötü olan ya da fikirleri iğrenç olan tipleri. Bunlar da spor yapıyor ama ortamlara giremiyor çünkü sevilecek şekilde hareket etmiyorlar. Ancak bazen ortalama vücutta bir insan sırf muhabbetinden ortamlara girebiliyor. Evet kaslı olan biri muhabbeti de iyiyse daha öne çıkar sosyal hayatı gelişir çok önemli bir şeydir ama bunun gibi dışlanma durumundan sporla filan çıkamazsın. Spor yapmak ayrı bir konu.

Öyle miymiş ya. En azından garipseniyorum diye konu açan adamın kilosunu boyunu sorup spora aban düzelir kardeşim gibi saçma sapan tavsiyeler vermiyorum. Arkadaş şu anki durumunu davranışlarını düzelterek ve insanlarla sağlıklı iletişim kurarak çözebilir sen burada spor yap kaslı ol ortamın kralı ol diye saçma sapan tavsiyeler veriyorsun. İki ege fitness Reels izleyince burada vücut geliştirme, sosyal ilişkiler uzmanı olmuyorsunuz. Neyse zaten konu o da değil arkadaş direkt ortamlara hiç giremiyor bunun çözümü davranışlarını ya da ortamı değiştirmesi. Spora abanması değil. Görmediniz mi hiç kaslı diye sınıftaki kızlara boş boş poz kesip rezil duruma düşen tipleri ya da kaslı olmasına rağmen asosyal olan, sohbeti kötü olan ya da fikirleri iğrenç olan tipleri. Bunlar da spor yapıyor ama ortamlara giremiyor çünkü sevilecek şekilde hareket etmiyorlar. Ancak bazen ortalama vücutta bir insan sırf muhabbetinden ortamlara girebiliyor. Evet kaslı olan biri muhabbeti de iyiyse daha öne çıkar sosyal hayatı gelişir çok önemli bir şeydir ama bunun gibi dışlanma durumundan sporla filan çıkamazsın. Spor yapmak ayrı bir konu.

Paşalar gibi de çıkarsın östrojen kardeşim benim. Sen sporu sadece dambul kaldırmak sanıyosun. Çocuğun görünüşü değil özgüveni de yükselecek. Öz güvenli adam konuşurken daha rahat kendini kasmaz. Senin mantığına göre kimse spor yapmasın neymiş 2-3 tane çocuk poz yapmış kızlara eee, bunun yüzünden spormu yapmasın. Zaten spor yapsan böyle şeyler bile demessinde insan bilmediği şeyleri konuşmayı sever.

Bende de sorun var. Bir ayarım yok, her şeyi yaparken aşırıya kaçıyorum. Mesela bazen kimse bir şey demese bile gülüyorum, bazen çok komik espriler yapsalar bile gülesim gelmiyor (ayıp olmasın diye gülüyorum yine de). Bazen kimseyle konuşmuyorum, bazen çok ve boş konuşuyorum. Bazen pısırık davranıyorum, bazen onlarca kişiye karşı çıkıyorum. İnsanlar bana sen haksızsın deyince kendimi direkt olarak hiç sorgulamadan haksız olarak görüyorum. Bazen bir şey söylüyorum, söylerken sözün yarısında yanlış olduğunu fark ediyorum, yine de doğruymuş gibi bu sözü savunuyorum. Bir de küfür falan etmiyorum ya, ondan dolayı benimle dalga geçmek için daha çok fırsat geçiyor ellerine.

Yani böyle davranan insanlar biraz daha garipseniyorlar. Tahminimce nerede nasıl davranacağını kestiremiyorsun. Düzeltmek için zorla bir çaba göstermen daha garip durur denemişsin zaten onu da. Bir süre mümkün olduğunca göze batma. İnsanlar nerede nasıl davranıyor bir bak. Ayarsız tutarsız hareketler sergileme. Sonra normal olarak derse katılmaya ortamlara girmeye başlarsın bir nebze o garip bakış açısını kırabilirsin. Eğer düzgün davranmaya düzenli devam edersen çok daha rahat edersin. Bir anda olacak bir şey değil insanların izlenimleri zor değişir ama zamanla olacaktır emin ol. Şu anlık kendi üstüne gitme ben kötüyüm diye hepimizin ortamlara uyum sağlayamadığı olmuştur. Eğer uyumlu hareket etmeye başlarsan olayı çözersin.

Paşalar gibi de çıkarsın östrojen kardeşim benim. Sen sporu sadece dambul kaldırmak sanıyosun. Çocuğun görünüşü değil özgüveni de yükselecek. Öz güvenli adam konuşurken daha rahat kendini kasmaz. Senin mantığına göre kimse spor yapmasın neymiş 2-3 tane çocuk poz yapmış kızlara eee, bunun yüzünden spormu yapmasın. Zaten spor yapsan böyle şeyler bile demessinde insan bilmediği şeyleri konuşmayı sever.
Ya bak bunu diyeceğini bildiğim için sonunda iyi bir şey olduğunu özellikle yazdım da nafile. Sen dünyayı ne zannediyorsun tam olarak her şey testosteron ve spor oryante mi çalışıyor. Testosteron özgüveni arttırır spor da arttırır. Ancak sen nerede nasıl konuşacağını bilmiyorsan,fikir dünyan sohbet kaliten kötüyse, insanları bunaltıyorsan ya da korkutuyorsan spor bir işe yaramaz. Bahsettiğin faydayı bunları çözmüş insanlar yaşar. O yüzden o örnekleri verdim sporu kötülediğimden değil. Anlayabilmen için yaptım yani. Bir de kendince bu adam çözüme sporla ilgili bir şey demedi demek ki spor hakkında bir şey bilmiyor diye bir mantık kurmuşsun kendince östrojen diye hakaret ediyorsun. Sanki ne buluyosan ye ve bas diyince spor bilimini çok iyi bilen bir insan oluyorsun ya verdiğin tavsiyenin rezilliğinden bile bi habersin. Adam bu sefer dengeyi tutturamayıp obez olursa ya da uzun vadede sağlık sorunları yaşarsa bunun hesabını kime vereceksin mesela atıp tutması kolay tabii. İştahını arttırmasının çok daha sağlıklı yolları da var. Bilmem anlatabiliyor muyum

Son düzenleme:
Yani böyle davranan insanlar biraz daha garipseniyorlar. Tahminimce nerede nasıl davranacağını kestiremiyorsun. Düzeltmek için zorla bir çaba göstermen daha garip durur denemişsin zaten onu da. Bir süre mümkün olduğunca göze batma. İnsanlar nerede nasıl davranıyor bir bak. Ayarsız tutarsız hareketler sergileme. Sonra normal olarak derse katılmaya ortamlara girmeye başlarsın bir nebze o garip bakış açısını kırabilirsin. Eğer düzgün davranmaya düzenli devam edersen çok daha rahat edersin. Bir anda olacak bir şey değil insanların izlenimleri zor değişir ama zamanla olacaktır emin ol. Şu anlık kendi üstüne gitme ben kötüyüm diye hepimizin ortamlara uyum sağlayamadığı olmuştur. Eğer uyumlu hareket etmeye başlarsan olayı çözersin.

Ya bak bunu diyeceğini bildiğim için sonunda iyi bir şey olduğunu özellikle yazdım da nafile. Sen dünyayı ne zannediyorsun tam olarak her şey testosteron ve spor oryante mi çalışıyor. Testosteron özgüveni arttırır spor da arttırır. Ancak sen nerede nasıl konuşacağını bilmiyorsan,fikir dünyan sohbet kaliten kötüyse, insanları bunaltıyorsan ya da korkutuyorsan spor bir işe yaramaz. Bahsettiğin faydayı bunları çözmüş insanlar yaşar. O yüzden o örnekleri verdim sporu kötülediğimden değil. Anlayabilmen için yaptım yani. Bir de kendince bu adam çözüme sporla ilgili bir şey demedi demek ki spor hakkında bir şey bilmiyor diye bir mantık kurmuşsun kendince östrojen diye hakaret ediyorsun. Sanki ne buluyosan ye ve bas diyince spor bilimini çok iyi bilen bir insan oluyorsun ya verdiğin tavsiyenin rezilliğinden bile bi habersin. Adam bu sefer dengeyi tutturamayıp obez olursa ya da uzun vadede sağlık sorunları yaşarsa bunun hesabını kime vereceksin mesela atıp tutması kolay tabii. İştahını arttırmasının çok daha sağlıklı yolları da var. Bilmem anlatabiliyor muyum
O çocukla dalga geçenler sohbet kalite falan anlamaz kardeşim. Öyle anlasalardı zaten çocuğa otizmli falan demez bilmem anlatabildim mi. Bir insan sana otizmli diye hakaret ediyosa istersen diksiyonun kusursuz olsun neye yarar. Anladığı dilden konuşacaksın. Ha bide çocuk kilo aldıda hemen obezite yaptın öldürdün çocuğu obez olacak diye valla komik adamsın sen kardeşim hadi yoluna.

O çocukla dalga geçenler sohbet kalite falan anlamaz kardeşim. Öyle anlasalardı zaten çocuğa otizmli falan demez bilmem anlatabildim mi? Bir insan sana otizmli diye hakaret ediyorsa istersen diksiyonun kusursuz olsun neye yarar. Anladığı dilden konuşacaksın. Ha bir de çocuk kilo aldıda hemen obezite yaptın öldürdün çocuğu obez olacak diye vallahi komik adamsın sen kardeşim hadi yoluna.

Arkadaşın zayıf olduğundan dalga geçildiği tamamen senin yorumun "zayıfım insanlar dalga geçiyor" diye bir konu yok onu fark et bir önce de. Ayrıca bunların hepsini iyi yapıyorsa zaten dalga geçilmez durduk yere sırf zayıf diye. Biz burada arkadaşın diğer özelliklerini iyileştirmeye çalışıyoruz. Ha geçilen bir yerdeyse de burada suçlu o çevredir başkalarına yönelmesi gerekir. arkadaşlık için. Son paragraftaki şeye girmiyorum bile hadi selametle.

Sabah sabah iyi güldürdün dostum. Adam için çok güzel örnek olmuşsun. Sen fikrini değiştirmedikçe bu kafa ile spor yapsan ne yapmasan ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı