''Ben Seni Arkadaşım Olarak Görüyorum'' Diyen Kıza Ne Yapılmalı?

Eğer ona kısa kısa bile mesaj yazarsan, bir daha ki mesajında ne yazacak acaba? Diye düşünür canın sıkılır. Konuşmayı kapat direk geri dönerse hoşlanıyordur dönmezse sal gitsin. Ama şahsen en iyi seçenek biri ile birlikte olmamaktır. Evlenmeyin!

Evet, böyle bir cevap aldım. Fakat hiçbir zaman kızın peşinden de koşmadım, sadece bana bazen birkaç şey soruyordu, 2 günde bir falan WhatsApp'dan havadan sudan sohbet. Ne yapmalıyım?
Bende aynı mesajı aldım.
Ben ilk olarak o kişiye 1,2 ay önce senden hoşlanmaya başladım dedim ama daha 1 hafta önce bunu dedim o kıza. Sonrada kız dedi böyle bir şey beklemiyordum, çok şaşırdım dedi. Sonra da ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Zaten kız da sevgili yapmak istemiyormuş. Daha doğrusu bende yapmak istemiyorum. Yani sadece o kızda bilsin diye hoşlandığımı söyledim ona. Ve halen de eskisi gibi konuşuyoruz. Sadece çok azda olsa biraz daha samimi gibime geldi kız. Eğer o kızı kaçırmaz isem ilerde yani 19 veya 20'li yaşlarımda (şuan 16 yaşındayım) ona bir teklif'de bulunacağım benimle sevgili olur musun gibisinden.

Evet, böyle bir cevap aldım. Fakat hiçbir zaman kızın peşinden de koşmadım, sadece bana bazen birkaç şey soruyordu, 2 günde bir falan WhatsApp'dan havadan sudan sohbet. Ne yapmalıyım?
Eğer bu şekilde dediyse bence PUBG Duo davet etmelisiniz. Zira arkadaşlarla daha eğlenceli oluyor.

E zaten hal bu ise arkadaşındir. Kızın seni öyle görmesi de normaldir. Anormal bir şey göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…