Zaten öyle yapacağım büyük ihtimalle. Böyle cevap veren bir kızla fazla uğraşamam. Kusura bakmasın.Böyle yazan kızla uğraşmaya değmez, sal gitsin.
Zaten öyle yapacağım büyük ihtimalle. Böyle cevap veren bir kızla fazla uğraşamam. Kusura bakmasın.Böyle yazan kızla uğraşmaya değmez, sal gitsin.
Herkesin yarayan kancası, ergenlik hatırası olunca yazmış herkes.Şurda konu açsak yardım istesek kimse cevap vermez, bir de şu konuya bak kaynıyor. Ayıp size.![]()
Onu yaparsak gözünde ''İyi çocuk'' veya ''En yakın arkadaş'' olmaz mıyız?En yakın arkadaşı gibi ol. Zor anında ona yardım eden ilk kişi ol. Ne diyeyim başka![]()
Bende aynı mesajı aldım.Evet, böyle bir cevap aldım. Fakat hiçbir zaman kızın peşinden de koşmadım, sadece bana bazen birkaç şey soruyordu, 2 günde bir falan WhatsApp'dan havadan sudan sohbet. Ne yapmalıyım?
Hocam ilk defa böyle bir konu açtım o da kararsız kaldığım için.
Pişti olmuşuz. Tamamen aynısı.Ben ilk olarak o kişiye 1,2 ay önce senden hoşlanmaya başladım dedim ama daha 1 hafta önce bunu dedim o kıza. Sonrada kız dedi böyle bir şey beklemiyordum, çok şaşırdım dedi.
Eğer bu şekilde dediyse bence PUBG Duo davet etmelisiniz. Zira arkadaşlarla daha eğlenceli oluyor.Evet, böyle bir cevap aldım. Fakat hiçbir zaman kızın peşinden de koşmadım, sadece bana bazen birkaç şey soruyordu, 2 günde bir falan WhatsApp'dan havadan sudan sohbet. Ne yapmalıyım?
E zaten hal bu ise arkadaşındir. Kızın seni öyle görmesi de normaldir. Anormal bir şey göremedim.Evet, böyle bir cevap aldım. Fakat hiçbir zaman kızın peşinden de koşmadım, sadece bana bazen birkaç şey soruyordu, 2 günde bir falan WhatsApp'dan havadan sudan sohbet. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.