Bence GTA grafik modları kötü

Kardeşim yazdıklarımı okumadın mı? Tabii ki beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin. Ben mod olayına değindim.
2004 yapımı oyuna 2021 kalitesindeki modlar denersen tabii ki çalışmaz. DirectX denen mod dahil çoğu çalışıyor ancak sorunlu. GTA SA tarzına uyan modlar ve oyundaki tüm objelerin kaplama kalitesini artıran modlar pek sorun çıkartmıyor.

Orjinal oyun kaldırılmasaydı diyorsunuz ama downgrade yapmadan oynamak imkansızdı ? Oyunun korsan sürümü daha stabil çalışıyordu.
Yani? Ne yapayım kardeşim R* CEO'su muyum ben? Hala oradan oynayanlar için kaldırılmaması iyi olurdu diye düşünüyorum sadece. Kimse Rockstar sütten çıkmış ak kaşık demiyor.

Yani? Ne yapayım kardeşim R* CEO'su muyum ben? Hala oradan oynayanlar için kaldırılmaması iyi olurdu diye düşünüyorum sadece. Kimse Rockstar sütten çıkmış ak kaşık demiyor.
Oynamak mümkün değil. Onu demek istiyoruz. 2-3 görevde bir çöküyor.

Bence GTA 4'te çok iyi oluyor grafik modu çünkü grafikleri leş... GTA San Andreas daha iyi eksi oyunların grafiklerine göre...

Oyun yıllardır buglu berbat sürümüyle Steam'de satışta. Biraz geç bile kalındı kaldırılması ya da düzeltilmesi.

Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor trilogy Definitive Edition çıktığından beri orijinallerini oynamıyorum grafik modu indirmedim grafik modlarından nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…