Bence GTA grafik modları kötü

Kardeşim yazdıklarımı okumadın mı? Tabii ki beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin. Ben mod olayına değindim.
2004 yapımı oyuna 2021 kalitesindeki modlar denersen tabii ki çalışmaz. DirectX denen mod dahil çoğu çalışıyor ancak sorunlu. GTA SA tarzına uyan modlar ve oyundaki tüm objelerin kaplama kalitesini artıran modlar pek sorun çıkartmıyor.
 
Orjinal oyun kaldırılmasaydı diyorsunuz ama downgrade yapmadan oynamak imkansızdı ? Oyunun korsan sürümü daha stabil çalışıyordu.
Yani? Ne yapayım kardeşim R* CEO'su muyum ben? 😀 Hala oradan oynayanlar için kaldırılmaması iyi olurdu diye düşünüyorum sadece. Kimse Rockstar sütten çıkmış ak kaşık demiyor.
 
Bildiğiniz üzere geçenlerde GTA Trilogy Definitive Edition fragmanı yayınlandı. Tabii ki tartışmaları da beraberinde getirdi. Eleştiriye açık elbette. Örneğin beni en çok endişelendiren Vice City kısmındaki PCJ 600'ün tasarımı oldu.

Bu konuda çok fazla yazılıp çizildi, fakat beni çok rahatsız eden bir durumu artık dillendirmek istedim. İnsanlar zaten var olan ücretsiz modların çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Maalesef bu insanların çoğu bilmeden konuşuyor. YouTube'da tıklanma kazanabilmek adına felaket bir GTA modu algısı var. Videoların çoğu gerçeği yansıtmamakla birlikte; var olan modların hemen hemen hepsinde büyük bir sorunla karşılaşmadan oyunda ilerleyemiyorsunuz. Veya oyun deneyimini feci şekilde etkileyecek görsel bozukluklarla karşılaşıyorsunuz.

Üstelik, gerçekten iyi gibi görünen bir modu kullanmak için de çoğu oyuncunun sahip olamayacağı uçuk bir sisteme sahip olmanız gerekiyor. Bunları şahsen deneyimleyen biri olarak söylüyorum. Herkes izlediği birkaç videonun etkisiyle konuşuyor. Oysaki bu modların olduğu düzgün bir walkthrough aradığınızda bulamayışınız her şeyi açıklıyor.

Tüm bunlar düşünüldüğünde gelecek bu DE yükseltmesinin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılıyor. Umarım en azından bu forumdaki birkaç insanın kafasında bir şeyler belirmesine sebep olmuşumdur. Tabii ki bu konudaki düşüncelerinizi de bilmek isterim. Buyurun tartışalım.

Ek olarak güzel bir karşılaştırma videosu var, bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence GTA 4'te çok iyi oluyor grafik modu çünkü grafikleri leş... GTA San Andreas daha iyi eksi oyunların grafiklerine göre...
 
Oyun yıllardır buglu berbat sürümüyle Steam'de satışta. Biraz geç bile kalındı kaldırılması ya da düzeltilmesi.
 
Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor trilogy Definitive Edition çıktığından beri orijinallerini oynamıyorum grafik modu indirmedim grafik modlarından nefret ederim.
 

Geri
Yukarı