Edds
Hectopat
Oldu sanırım@Edds Şu testleri yapıp sonuçlarını atar mısın? Zentimings'de Riot Vanguard'dan dolayı bazı değerler gözükmemiş.
Eki Görüntüle 2079314
Oldu sanırım@Edds Şu testleri yapıp sonuçlarını atar mısın? Zentimings'de Riot Vanguard'dan dolayı bazı değerler gözükmemiş.
Eki Görüntüle 2079314
Bu uyduruk anakart ile bu dediklerini yapabilir miyim ? zira her şey kısıtlı a620 de.FCLK düşük duruyor. BIOS'dan 2000 MHz olarak ayarlayıp testi tekrar yapar mısın? Gecikme de yüksek çıkmış, onu güvenli modda yapman daha iyi olur.
Bu uyduruk anakart ile bu dediklerini yapabilir miyim ? zira her şey kısıtlı a620 de.
Zıkkım iki saat açılmıyor ki yapayım 2 dakika sürüyo bios açılması.FCLK ayarı vardır herhalde. Bir kontrol ediver BIOS'u. Başka bir anakartta şuradaymış.
Eki Görüntüle 2079397
attığım ayarı 2000 yaptımFCLK ayarı vardır herhalde. Bir kontrol ediver BIOS'u. Başka bir anakartta şuradaymış.
Eki Görüntüle 2079397
Değerler hakketen düşük ne yapmalı sence sorun ne ?FCLK ayarı vardır herhalde. Bir kontrol ediver BIOS'u. Başka bir anakartta şuradaymış.
Eki Görüntüle 2079397
Zıkkım iki saat açılmıyor ki yapayım 2 dakika sürüyo bios açılması.
attığım ayarı 2000 yaptım
Eki Görüntüle 2079423
Eki Görüntüle 2079415
Eki Görüntüle 2079417
Eki Görüntüle 2079420
Değerler hakketen düşük ne yapmalı sence sorun ne ?
Bakalım müsaitsen ilgilenir misin? @deadfellow@deadfellow bakarsa daha iyi olur. Ben DDR5'den pek anlamıyorum.
Teşekkür ederim bu arada.@deadfellow bakarsa daha iyi olur. Ben DDR5'den pek anlamıyorum.
Arkada her şey kapalıyken mi test yapıyorsun? Arka planda hiçbir program çalışmamalı test yaparken.
O zamanlamalara göre okuma yazma hızları normal sadece latency biraz fazla onu da arka planda çalışan uygulamalar vardır diye görmezden gelıyorum.
Ayrıca Cpu-z'den SPD bölmesini atar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.