Benelli 125-S vs Pulsar NS125

deatquinx

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Benelli 125-S ve bajaj Pulsar NS125 arasında kadım. Gönlüm Pulsar'ın yanında ama motoru İzmir-Manisa arasında git gel yapmak için kullanacağım bu yüzden Benelli'nin sıvı soğutması çok işime geliyor ama Benelli yerine Pulsar tavsiye eden çok fazla kişi var. Gideceğim yol aşağı yukarı 100km Pulsar'ın hava soğutması yeter mi? Ya da önereceğiniz başka bir motor var mı?

Son düzenleme:
Bajaj tercih ederdim. N160 modeline de bakabilirsiniz yağ soğutmalı yeni model. Benelli için şu videoyu izlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bajaj tercih ederdim. N160 modeline de bakabilirsiniz yağ soğutmalı yeni model. Benelli için şu videoyu izlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam A1 heliyetim var yoksa bende isterim bir 150-200CC'lik motor.

Benelli için şu videoyu izlemeni öneririm.

Bu motor da 2015 modelmiş ama hocam. Övdüğümden değil ama pek fena da değil bence.

Bu motor da 2015 modelmiş ama hocam. Övdüğümden değil ama pek fena da değil bence.
CBRdan bahsediyormuş hocam yanlış olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı