Benelli 125s alınır mı?

Ya TVS'de güzel motorda ne bileyim kanım ısınmadı ya ns ya da Benelli arasında gidip geliyor aklım.
Tamam o halde ns125. 10 senedir motor üstündeyim. 50cc den 1000cc ye bir sürü motor kullandım. Kimseyi pişman edecek bir motor önermem öneremem. Benelli al diyemem şuan çünkü iyi bir motor değil a dan z ye çin. Rks servisleri vasat. Parça sorunu da cabası.

Tamam o halde ns125. 10 senedir motor üstündeyim. 50cc den 1000cc ye bir sürü motor kullandım. Kimseyi pişman edecek bir motor önermem öneremem. Benelli al diyemem şuan çünkü iyi bir motor değil a dan z ye çin. Rks servisleri vasat. Parça sorunu da cabası.
Duke125 iyi fakat onda da hem pahalı hem de parça sorunu gene devam etmekte ayrıca parçaları çok pahalıdır. İkinci el pazarı da yok denecek kadar az. Ns125 tavsiye ediyorum. İlk motorun olacak sıkıntı çekme ikinci ele bulaşma sıfır al gönlünce bin.

Tamam o halde ns125. 10 senedir motor üstündeyim. 50CC'den 1000CC'ye bir sürü motor kullandım. Kimseyi pişman edecek bir motor önermem öneremem. Benelli al diyemem şu an çünkü iyi bir motor değil adan Z ye Çin. RKS servisleri vasat. Parça sorunu da cabası.

DUKE125 iyi fakat onda da hem pahalı hem de parça sorunu gene devam etmekte ayrıca parçaları çok pahalıdır. İkinci el pazarı da yok denecek kadar az. NS125 tavsiye ediyorum. İlk motorun olacak sıkıntı çekme ikinci ele bulaşma sıfır al gönlünce bin.

Benneli üzermi ya nsde iyi güzel motor ama ne bileyim çakma itaylan bir gönlümü fethetmedi değil.

Benneli üzermi ya nsde iyi güzel motor ama ne bileyim çakma itaylan bir gönlümü fethetmedi değil.
Dostum alacaksan al yani adam gidip sonuçta istediği motoru alır kimse alma demez dese de karar alıcınındır. Ben sana aldıktan sonra başına gelebilecekleri anlattım hatta gelecekleri. Zamanında voge markası için bu forumda konu açtım almayın şunları diye parça servis yok diye yakınımda biri aldı 4-5 ay parça bekledi. Satmak istedi satamadı da. Hadi benelli bir nebze daha bilindik fakat sorunları belli.
1- Kalitesi düşük.
2- Servisler son derece ilgisiz.
3- Parça sorunu epey var.
Bunları kabul ederek alacaksan al karar senin. Bir abin olarak şahsen sonra üzülmeni istemem.

Dostum alacaksan al yani adam gidip sonuçta istediği motoru alır kimse alma demez dese de karar alıcınındır. Ben sana aldıktan sonra başına gelebilecekleri anlattım hatta gelecekleri. Zamanında voge markası için bu forumda konu açtım almayın şunları diye parça servis yok diye yakınımda biri aldı 4-5 ay parça bekledi. Satmak istedi satamadı da. Hadi benelli bir nebze daha bilindik fakat sorunları belli.
1- Kalitesi düşük.
2- Servisler son derece ilgisiz.
3- Parça sorunu epey var.
Bunları kabul ederek alacaksan al karar senin. Bir abin olarak şahsen sonra üzülmeni istemem.
Neyse hayırlısı olsun bakalım

NS125 daha güvenilir ve donanımlı bir motor, fakat tasarım olarak da bence Benelli çok daha güzel ben olsam NS125 alırdım çünkü Benelli 125s satın aldıktan sonra çok değer kaybediyor.

Ya TVS'de güzel motorda ne bileyim kanım ısınmadı ya ns ya da Benelli arasında gidip geliyor aklım.

2. El Duke 125 alinirmi peki
tvs raider 1. önerim olur 2. önerim ns 125 olur ama 2. el ktm pek önermem japon kadar dayanıklı bir motor değil gücünün tamamını bloğa aktarıyor bundan sebep motor düşük km lerde sıkıntılar açabilir ktm alacaksan 0 alıp zorlamadan kullanacaksın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı