Hayır hocam, rüya görmem sıklaştı ama anormal derecede değil. Önceden hiç rüya görmüyodum.
Tamamdır hocam sağolasın. O zaman şimdiden bi' kapsülü gömelim bol suyla.
Hayır hocam, rüya görmem sıklaştı ama anormal derecede değil. Önceden hiç rüya görmüyodum.
Emilim sorunlarınız olabilir. İlacı kötülemeye gerek yok.Önceden 1 ay kullandım. 1 ay düzenli kullanım sonrası b12 değerim sadece 60 arttı yanlış duymadınız sadece 60benexol yerine dodexi tek geçerim eğer tavuk bulyon gibi olan hapı her gün alıp sapsarı bir idrar yapma fetişiniz yoksa.
Hocam bu ilaçla Efexor xr 75 mg beraber kullanmanın bir sakıncası var mıdır ? Sorun çıkar mı ?Merhabalar,
Benexol bir film kaplı tabletinde 1mg B12(kobalamin), 250mg B1(Tiamin), 250mg B6(pridoksin) ihtiva eder. Benexol B vitamini eksikliğinde, yorgunluk, halsizlik gibi genel şikayetlerde, B vitamini eksikliğine bağlı anemilerde ve bazı sinir rahatsızlıklarında kullanılır.
Suda çözünen bir vitamin olmakla beraber. Günde 1 tableti geçmenizi önermem. Her ilaçta olduğu gibi doktor takibinde kullanmanız yararınıza olacaktır. Geçmiş olsun.
Kullanabilirsiniz.Hocam bu ilaçla Efexor xr 75 mg beraber kullanmanın bir sakıncası var mıdır ? Sorun çıkar mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.