Beni arayan yabancı numara telefonumu nereden bulmuş olabilir?

emin_ipek

Hectopat
Daha fazla  
+228 98 75 88 82 bu numara beni arayarak iş teklif etti. Numarayı engellediğim için mesajlar silindi benim numaramı nereden buldu merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0547.jpeg
    IMG_0547.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numarasıyla kayıt olduğunuz bir site databasesini sızdırmış olabilir. Her ihtimal var, birçok yolla numaramıza erişebiliyorlar maalesef. Tek yapmanız gereken şey, böyle numaralar yazdıkça engelleyeceksiniz. Başka bir yolu yok ve kesinlikle ama kesinlikle bu tarz numaralardan gelen bağlantılara da tıklamayın.

Telefon numarasıyla kayıt olduğunuz bir site databasesini sızdırmış olabilir. Her ihtimal var, birçok yolla numaramıza erişebiliyorlar maalesef. Tek yapmanız gereken şey, böyle numaralar yazdıkça engelleyeceksiniz. Başka bir yolu yok ve kesinlikle ama kesinlikle bu tarz numaralardan gelen bağlantılara da tıklamayın.

Teşekkür ederim her iki yanıt içinde.

Panel satın alıp bu verilerle rastgele arama yapıyorlar. Arama yapılan numara muhtemelen Sanal hat numarası. Aylık 20 dolara internetten alınır bu hatlar. Bir simkart gerekmez. Bu numara ile telegram, whatsapp, instagram... Açıp ellerindeki panel verisi ile öilleteaskıntı oluyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı