Beni kim fenerli yaptı?

Mantıklı.

Basketbol sporuyla uğraşmak. Arabalar ile uğraşmak. Teknoloji ile uğraşmak. Bilim ile uğraşmak.
Basketbolda eski oyuncumuz son dakika üçlük atıp deliler gibi sevindi, Dayımın küçükken en sevdiğim araba olan Kırmızı Fordunu sattı. McQueen derdim. Bilgisayarla uğrasıyordum. Anakartı bozuldu. Bilimle uğrasalım dedik. LGS geldi hocam.

Mantıklı.

Basketbolda eski oyuncumuz son dakika üçlük atıp deliler gibi sevindi, dayımın küçükken en sevdiğim araba olan kırmızı Ford'unu sattı. McQueen derdim. Bilgisayarla uğrasıyordum. Anakartı bozuldu. Bilimle uğrasalım dedik. LGS geldi hocam.

Yaşın büyüdüğünde eğer iyi bir işte çalışırsan Audi A6 falan alabilirsin. Üniversiteyi Amerika'da bitirip tez yazabilirsiniz. Basketbolcu olabilirsiniz.

Yaşın büyüdüğünde eğer iyi bir işte çalışırsan Audi A6 falan alabilirsin. Üniversiteyi Amerika'da bitirip tez yazabilirsiniz. Basketbolcu olabilirsiniz.
Hocam biraz isin esprisindeyiz. İnsallah yazılım mühendisliği hedef.

En basit çözümü futbol takip etmemek.
Yok, olamaz. Hocam zaten bende oynuyorum. 3,5 sene Fenerbahçe'de falan da oynadım.

Taraftar olmanın temelinde bu tür üzüntüler var zaten. He fanatikseniz bunun derecesini düşürerek hayatınızı yaşarsınız. Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Eskiden fanatik derecesinde takip edip aşırı sevinç ve üzüntü yaşıyordum. Artık daha minimal şekilde yaklaşıyorum. Bir takibim var ama x takımdan 10 gol yese aşırı canımı sıkmaz.

Taraftar olmanın temelinde bu tür üzüntüler var zaten. He fanatikseniz bunun derecesini düşürerek hayatınızı yaşarsınız. Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Eskiden fanatik derecesinde takip edip aşırı sevinç ve üzüntü yaşıyordum. Artık daha minimal şekilde yaklaşıyorum. Bir takibim var ama x takımdan 10 gol yese aşırı canımı sıkmaz.
Artık mümkün değil hocam. İçindeyiz bu 22 kisilik oyunun.

Futbol güzel değil ki? Boş boş işler bana göre.
Sarıyor be hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı