Beni oyalıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

latrusxr

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

9-10 aylık ilişkim var. Başlarda çok benimle ilgilenirdi ama son zamanlarda bir şey fark ettim. İlgileniyor konuşuyor ama sürekli bir işi olduğunu söyleyip konuşma mutlaka kısa kesiliyor ve bir daha gün boyunca gelmiyor akşama kadar.

Mesela biraz önce odasını toparlanması gerektiğini söyleyip gitti ve akşama kadar da yapmayacak muhtemelen.

Ben bir şey söylediğim de de zaman zaman sanki bir şey denemişim veya konuşmamışım gibi sesli aramadayken cevap vermiyor. Sorduğum soruyu 2-3 defa sormak zorunda kalıyorum sanki beni önemsemiyormuş gibi görünüyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Telefonuna bakıyorum ekran açtırıyorum kıza konuştuğu başkası da yok, e bu durum ne o zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 seçenek var ya TikTok'tan miktoktan gördüğü saçma sapan taktikleri uyguluyor :D
Ya da seni nextleyecek dostum önemsemiyorsa sen de az erkek ol kendine saygın olsun sen Next'le.

2 seçenek var ya TikTok'tan miktoktan gördüğü saçma sapan taktikleri uyguluyor :D
Ya da seni nextleyecek dostum önemsemiyorsa sen de az erkek ol kendine saygın olsun sen Next'le.
Tiktok olabilir orada çok takılıyor ama ne taktiği o?

Soğuk davranayım daha çok bağlansın saçma düşünceleri mi :D

Ha bir de şunu da ekleyeyim psikolojik ilaçlar kullandığını söylüyor ki gerçekten kullanıyor da ama bu sefer de benimle ilgilenmeyip 7/24 neredeyse uyuyor ya da uykusu olduğunu söylüyor.
Gerçekten çok garip ve enteresan davranıyor
Ve benim de kafamın içinde düşüncelerin oluşmasına sebep oluyor

TikTok olabilir orada çok takılıyor ama ne taktiği o?

Soğuk davranayım daha çok bağlansın saçma düşünceleri mi :D

Aynen öyle dost sıcak soğuk önemsememe vs. :D Sana önerim kendine saygın olsun bu taktikleri de hiç umursama o zaman önemser seni xd.

Aynen öyle dost sıcak soğuk önemsememe vs. :D Sana önerim kendine saygın olsun bu taktikleri de hiç umursama o zaman önemser seni xd.
Kız 18 yaşında ben 24 yaşındayım bundan dolayı da zaman zaman anlaşmazlıklar olabiliyor ama ben onu anlıyorum o beni bazı durumlarda anlamayabiliyor bide şu uyku muhabbetine aşırı sinir oluyorum

Genelde tartıştığımız zaman da çoğu zaman aynen tamam haklısın gibi ergen ergen konuşuyor karşımda sonra özür diliyor falan

Buluşmaya neden gelmiyorsun diyorum o kadar ay oldu diyorum göbeğim var kiloluyum diyor diyorum ki dış görünüşün beni ilgilendirmiyor yok gelmiyor kardeşim :D bu olay da da beni ertelediğini ve önemsemediğini düşünüyorum doğal olarak

Son düzenleme:
Ciddi düşünüyoruz en azından kız da öyle düşündüğünü söylüyor ama davranışlarıyla çelişiyor işte.

Senin düşüncen nedir bu konuda?
Biraz önce eve geldim biraz konuştuk yine uyuyacağını söyledi ve şu an aramada uyuyor.

Hocam ne bekliyorsunuz Next leyin.
Hocam bir de bence kendi yasitlarinizla takilin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı