Beni takmıyor

Her şeyi yerine getiriyorum hiç trip atmıyor. Buluştum birkaç hafta önce neden boyle yapıyorsun neden bana geri vermıyorsun sana verdiğim ilgi, alakayı, sevgiyi cevap alamadım sadece bana baktı 5-10 sanıye kalkıp gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızın seni sevmesini, ilgi göstermesini istiyorsun ama bunun için onunla pazarlık yapmaya çalışıyorsun. İyi geceler ve günaydın mesajı atmak başlı başına hata. İltifat etmek ise zaten sizi cinsellik için yalakalık yapmak zorunda biri gibi gösterir. Sen içinden gelerek onu seviyorsun, onun içinden gelmiyorsa hiç bir şey yapamazsın. Hayatına devam etmeni öneririm. Zaten dünyada üç buçuk milyar kadın var. Biri için sızlanmak manasız.

Yapamam, silip atamam. Bilmiyorum ama hiçbir şey yapamam yapamam.

Sen kızı seviyorsun ama belli ki o seni sevmiyor. Sevgi karşılıklı olmalı bir elmanın iki yarısı gibi. İki insan birbirini tanımasa bile bu kadar karşısındakini takmamazlık yapmaz bence. Kız cevap vermeden bile kalkıp gitmiş masadan baksana.

Niye? Sizin diliniz mi yok? Bal gibi de yaparsınız. Bir şey yapamayacaksanız niye bu konuyu açtınız? Teslim olduğunuzu bizim de kabul etmemiz için mi?

Bu hayatta hiçbir şey vazgeçilmez değil inan bana. Asla bırakmam, vazgeçmem diyeceğin o kadar şeyi bırakacaksın ki ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…