Beni Yanlış Anlamayın

Bana sinir oluyor musunuz?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

• Bazen/Biraz

• Oy verenlerin toplamı
    0
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

171775

Hectopat
Arkadaşlar haksız yere ceza yediğim için veya bazen adaletsiz davranıldığı için SDN'de 2 kez "Technopat'ten nefret ediyorum!" diye konu açmıştım.
Şimdi böyle söyleyince direk "Beğenmiyorsan git." diyecekler olacak. İnanın umursamıyorum, sonuna kadar okuyun.
Şimdi ben o konuları açınca büyük ihtimal "Beğenmiyorsan git." diyeceksiniz ama durum öyle değil. Ben o konuları bir anlık sinirle açtım, bazen öfkemi devam ettirdim bazen bitti direk. Neden o konuları açtığıma gelirsek, anlatmaya gerçekten üşeniyorum. Link atayım.
Technopat.net SDN Forum
Technopat.net 2 SDN Forum
Ha dediklerimin arkasındayım. Konulardan biri çoğunlukla forumun insanlarına karşı diğeri moderatörlere. Ben bu foruma artık sadece insanlara yardım etmek için giriyorum. Ha adam gibi adamlar da var mı? Var. Onlara zaten lafım yok.
Doğruyu söylemek gerekirse moderatörlerin çoğunu (Hepsi değil.) ve Recep Baltaş'ı sevmem. Ayrıca açtığım konularda bazı şeyleri (Özellikle ikinci konunun mesajlarını okuyunca anlarsınız.) de söyledim.
Bu konuyu açmamın nedeni sırf size neden o konuları açtığımı söylemek/anlatmak için ve ne düşündüğünüzü de almak isterim. Söylediğim gibi, forumun kendisini sevmiyorum, dedim fakat olay forum değil moderatörler (Çoğu, hepsi değil.) ve bazı insanlar...
Adam gibi adamlar:
@BilgisayarKurdu
@aybrktrhn
@Handsome Reis
@çokdüşünenbiri
@Astrea Virgo
Bu adam gibi adam dediklerim de beni eleştirebilir, yobaz değilim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajların düzenlenmiş halini sunarak kendinizi haklı çıkartıyorsunuz. Elbette kimse kendisinin hatalı olduğunu kabul etmez, değil mi?
Ayrıca forum içi tartışma ortamında; Konunun dışına çıkan, diğer üyelere hakaret eden, argo kelime, küfür kullananlar gerekli cezayı alır. O konularda sadece siz mi ceza aldınız sanıyorsunuz?
Bu kuralları üyeliğinizi oluştururken kabul ediyorsunuz ve uymak zorundasınız.
Sevip sevmemeniz bizi bağlamıyor. Önemli olan forumda yardım isteyen kişilere yardımcı olmanız. Tartışmaya girince konu sahibine nasıl yardımcı olmuş oluyorsunuz?
Hayır yani, bir hatamızı gördüyseniz gelir konuyu açar durumunuzu bildirirsiniz. Başka forumlarda konu açıp kötülemek nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…