Benim gibi virüs takıntısı olan var mı?

Hocam sizdeki tipik bir OKB belirtisidir. Obsesif kompulsif bozukluk yani. Bu durumu doktora anlatmanız lazım. Başka şekillerde kendini göstermeye ve hayatınızı iyice zorlaştırmaya başlamadan bu adımı atmanızı ve bir profesyonelden destek almanızı öneririm. Çünkü uykunuzu, günlük hayatınızı etkilemeye başlamışsa bir problem vardır. Bu takıntınız üzerinden psikolojik sağlığınız adına önemli bir tespit yapmış olabilirsiniz.

Şunun gibi bir şeye tıklamadığınız sürece ve epostaları gönderen adrese dikkat ettiğiniz sürece virüs riski çok azalıyor zaten. Ha crack kullanıyorum dersen, aç virustotal.com u. Orada 40 50 belki daha fazla antivirüs tarıyor o dosyayı.

Takıntı yapmaya gerçekten gerek yok artık virüs ile gerçeği ayırt etmek çok kolay.

Ayda 2 defa format atma diskin ömrünü yiyorsun.
Hocam korsanı bile dikkatli indirirseniz virüs girmez zaten(özendirmiyorum korsana yanlış anlaşılmasın), siz tarayıcınıza ve bilgisayarınıza gerekli programları/eklentileri kurduktan sonra bir şey olmaz.
Siz bilinçli kullanıcısınız ama (affınıza sığınıyorum) biraz da paranoyak kullanıcısınız hocam .
Çok takmayın .

İnternetten saçma sapan dosyalar indirmediğiniz sürece anti virüse bile gerek yok bence siz biraz fazla paranoyaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…