Öncelikle herkese merhaba. Tanımadığım ve benimle arkadaş olan bir kişi bana 3 anahtar vereceğini fakat bir siteye kayıt olup kendi takımına oy vermemi şartıyla dedi. Yeni bir Steam hesabı açıp siteye giriş yapmayı denedim fakat giriş yapmadı. Oluşturduğum Steam hesabının e-postasına girdim ve başka birisi yeni oluşturduğum hesabıma giriş yaptığını öğrendim. Bunu yapan kişi ise envanterinde CS:GO eldiveni olan birisi. Rica etsem dolandırıcılıktan raporlar mısınız?
Profili: Steam Community :: -ONI-KIMCHI☄.IBuyNeko™
Kanıtlar:
Öncelikle herkese merhaba. Tanımadığım ve benimle arkadaş olan bir kişi bana 3 anahtar vereceğini fakat bir siteye kayıt olup kendi takımına oy vermemi şartıyla dedi. Yeni bir Steam hesabı açıp siteye giriş yapmayı denedim fakat giriş yapmadı. Oluşturduğum Steam hesabının e-postasına girdim ve başka yeni oluşturduğum hesabıma giriş yaptığını öğrendim. Bunu yapan kişi ise envanterinde CS:GO eldiveni olan birisi. Rica etsem dolandırıcılıktan raporlar mısınız?
Profili: Steam Community :: -ONI-KIMCHI☄.IBuyNeko™
Kanıtlar:
Üsteki mesajı okursanız amacımın ne olduğunu anlarsınız. Bilmediğim sitelere güvenmiyorum zaten. Amacım arkadaşın takımına oy vermekti fakat onun amacı farklı olduğunu hissetmiştim.
Üsteki mesajı okursanız amacımın ne olduğunu anlarsınız. Bilmediğim sitelere güvenmiyorum zaten. Amacım arkadaşın takımına oy vermekti fakat onun amacı farklı olduğunu hissetmiştim.
Hocam tanımadığınız, yabancı birinin gönderdiği Steam hesabınıza ihtiyaç duyan bir oylamanın iyi niyeti olmaz bence. Dikkatli olun, ironi yaptım zaten.