Evet benim de Technopat ismim bet sitelerinde dolaşıyor
Bir çeşit oltalama taktiği adam çözüm arıyor ve bu siteye giriyor sonra virüs yiyor.
Ben yanlışlıkla girmiştim.
Kaç tane mesaj yazdığımızı nerede görüyoruz reis? Tahmin mi ediyorsun yoksa görülüyor mu?Arkadaşlar selam. Technopat'ta çok aktif birisiyim inşallah 1000 mesaj sayısına da ulaşacağım. Ama hoşnut olmadığım bir konu var. Bunu daha önce de görmüştüm. Benim kullanıcı adım ve yazdığım bir mesaj neden bir kumar sitesinde gözüküyor. İçine girince saçma saçma bet reklamları çıkıyor fakat siteye girmeden önceki bölümde benim yazdığım bir mesaj var. Bu neden oluyor?
Eki Görüntüle 1838183
Bet sitesi ne demek hocam?Siteye girersen virüs yemiyorsun genelde bet sitelerine yönlendiriliyorsun.
Kaç tane mesaj yazdığını profiline girip görebilirsin, mesela sen 120 mesaj yazmışsın. Bet sitesi kumar sitesi demek.Kaç tane mesaj yazdığımızı nerede görüyoruz reis? Tahmin mi ediyorsun yoksa görülüyor mu?
Bet sitesi ne demek hocam?
Anladım reis çok teşekkür ederim. CansınKaç tane mesaj yazdığını profiline girip görebilirsin, mesela sen 120 mesaj yazmışsın. Bet sitesi kumar sitesi demek.
Siteye girersen virüs yemiyorsun genelde bet sitelerine yönlendiriliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.