Benim Technopat'ta yazdığım yazının bir kumar sitesinde ne işi var?

Bu tür sitelere kaç yıldır neden bir çözüm bulmadılar acaba.

Çoğu yurt dışından olduğu için ceza veremiyorlar ve siteler devamlı yenilenip yenisi açılıyor.

Google son 3 yıldır bu tür bet sitelerini indexlemeyi çözemediği veya çözmediği için eski cazibesini benim gözümde kaybetmiş durumda. 2019'a kadar da YouTube için adblock kullanmıyordum fakat 2019'dan sonra öyle bir reklam işini abarttılar ki ben de mecburen adblock kullanmak zorunda kaldım. Google işi iyi yürütmüyor gibi.

Çoğu yurt dışından olduğu için ceza veremiyorlar ve siteler devamlı yenilenip yenisi açılıyor.
Onunla alakası yok. Yaklaşık 10 senedir aktif olarak Google kullanıyorum ve son 3-4 senedir bu tür siteleri Google göstermeye başladı. Sizin kendi isteğinize bet sitesi aratıp onun yurtdışı kaynaklı olması farklı ama hem legal olmayan hem de scam olan bet sitesinin alakasız şekilde önünüzde belirmesi farklı şeyler. Bu Google ile alakalı bir durum yani.

Engellemek çok zor olmamalı bence. Ceza verilmesine gerek yok zaten.

Dostum bunlar adı üstüne dolandırıcı ve caydırıcı bir ceza vermek bu tip işlerin önüne geçebilir.

Bu sorun Google'da aylardır var hala da çözmediler.Bu tarz siteler virüslü oluyor hatta Webteknoda bu konuyla alakalı bir yazı da vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı