Benimle konuşan olmuyor

Otur ağla o zaman.
Kendi başına gezip toz, kendi başına bir kafeye gidip kitap oku, kendi kendine eğlen. Yapıyorsunuzdur belki sadece kendi kendinize yetersiniz. Kimsenin sevgisine, ilgisine ve düşüncelerine muhtaç olmayın. Hayatı başkaları için yaşamayın, sadece kendiniz için...

Karşınıza bir gün kafadengi ve sohbet edecek adam çıkar hocam yeter ki siz başkalarıyla konuşmaya çalışın.

İnsanların çoğu böyle maalesef sadece size ihtiyacı olduklarında mesaj atar ilgilenirler böyle çok arkadaşım oldu adamlarla 2 yıl boyunca sohbet ederdik sürekli biryerlere gider oyun oynardık ben farklı bir sınıfa gittim diye adamlar bir daha mesaj atmadı. Gidiyorum yanlarına konuşuyorum adamlar ya yüzüme bakmıyor ya da kaçamak cevaplar veriyor. Tanıdığım çoğu kişi de böyleydi açıkçası bir çok rahatsız eden parazit tipler var birde böyle sadece aynı ortamda olduğunuzda konuşan iyi gün dostları adam gibi biri bulamadım şu ana kadar. Şanssızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…