Benlerimi Aldıracağım

• Konuyu başlatan Ztax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.214

Ztax

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Yüzümde 9-10 tane ben var ve bunlardan 6 tanesi belirgin. 2-3 tanesi deriden yüksek. Benlerimi şuan almıyorlar. Ama 18 yaşında aldırcam. Deriden yüksek benler için lazer mi cerrahi yöntem mi daha iyi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dostum 8-10 adet benimi aldıracağım yüzümden. Ne yapmamı önerirsin? Senin sonuçların ne oldu? Kaç tane ben aldırdın ve ne zaman aldırdın ve şu an durumları nedir? Bilgilendirir misin? Özgüvensizlik çok arttı benlerim yüzümden. Yardımcı olur musun?
@Neşeli Enginar Çok aktif bir üyeymişsiniz o yüzden cevap vereceğiniz ümidiyle yazıyorum. Ben konusunda biraz konuşabilir miyiz? Yüzümden 8-10 adet ben aldırmayı düşünüyorum. Çok basit sorularım olacak :(

Ben demek kanser demek. Önemli olan o kanserin iyi huylu yada kötü huylu olması.

Aldırmadan önce doktora gözükün, ve anlatın derdinizi. Onlar size yapmanız gerekeni söylerler.

En kötü, soğuk şok ile beni düşürür. Ameliyatsız.

Ne kadar çok ölü kanserli hücrelerınız var.

Ölü kanserli hücreler derken ne demek oluyor o?
@Furkan17TR Ben zaten aldırmayı düşünüyorum o yüzden aldıran birisi varsa veya bir yakını mesela annesi aldırdıysa aşama aşama süreçlerden bahsedebilir mi diye sormak istedim. Mesela ne zaman aldırdı 9 ay önce. Bir sıkıntı çıktı mı? İz kalıyor mu vsvs gibisinden.

Ölü kanserli hücreler derken ne demek oluyor o?
@Furkan17TR Ben zaten aldırmayı düşünüyorum o yüzden aldıran birisi varsa veya bir yakını mesela annesi aldırdıysa aşama aşama süreçlerden bahsedebilir mi diye sormak istedim. Mesela ne zaman aldırdı 9 ay önce. Bir sıkıntı çıktı mı? İz kalıyor mu vsvs gibisinden.
Benler ölü kanserli hücrelerin izidir. Bağışıklık sistemi öldürdügünde bazen izi kalir.

Benler ölü kanserli hücrelerin izidir. Bağışıklık sistemi öldürdügünde bazen izi kalir.

Benim için çok önemli konu bunlar. Avuç içimde küçücük nokta gibi bir tane var ama ellerimin üstlerinde beşer tane falan var ve iç kol dış kol kısımlarında da beşer beşer var yüzümde 10 küsür var.
Ölü kanserli hücre nedir tam olarak :eek:
Google baktım 2dk tam bulamadım..
Ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı