Benlerimi Aldıracağım

• Konuyu başlatan Ztax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.208
Benim için çok önemli konu bunlar. Avuç içimde küçücük nokta gibi bir tane var ama ellerimin üstlerinde beşer tane falan var ve iç kol dış kol kısımlarında da beşer beşer var yüzümde 10 küsür var.
Ölü kanserli hücre nedir tam olarak :eek:
Google baktım 2dk tam bulamadım..
Ne yapmalıyım?
Ölü kanserli hücre. Bağişiklik sistemimizin Kanserli hücreyi farkedip aninda öldürmesidir. Eğer öldüremezse kanser olursunuz. Benler de bağişiklik sistemimizin kanserli hücreyi öldürmesının izidir.

Annem bizzat burnunun üzerindeki et benini lazer ile aldırmıştı, bundan birkaç yıl öncesinde. Herhangi bir ağrı veyahut sızı çektiğini hatırlamıyorum ki zaten işlemin yapılacağı bölgeye lokal anestesi uygulanıyor. Herhangi iz ve benzeri bir şey de kalmadı, işlem sonrasında, ona göre estetik dikiş atılıyor.​

Annem bizzat burnunun üzerindeki et benini lazer ile aldırmıştı, bundan birkaç yıl öncesinde. Herhangi bir ağrı veyahut sızı çektiğini hatırlamıyorum ki zaten işlemin yapılacağı bölgeye lokal anestesi uygulanıyor. Herhangi iz ve benzeri bir şey de kalmadı, işlem sonrasında, ona göre estetik dikiş atılıyor.​

Çok teşekkür ederim bilgi için :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı