Benq 2420T hakkında ne düşünüyorsunuz?

_MoRTaL_

Hectopat
İkisi arasında boyut farkı var sanırım diğer özellikleri aynı... Bak dostum, anladığım kadarıyla senin sağlam bir bütçen var ve oyuncu bilgisayarı topluyorsun. Sana güzel sistemler önerdik sorularını cevapladık. Sıra geldi monitöre... Şimdsi sen her ay turnuvalara giden profesyonel bir oyuncu değilsin, o zamna profesyonel eSports monitörü almanada gerek yok 1000 TL verip ^^

Sana aynı özelliklerde 2 MS, HDMI girişli 23'' monitör fazlasıyla yetecektir. Önerim şiddetle budur:

VATAN COMPUTER - ASUS - 23" MS238H ULTRA INCE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Monitör

Ama ben oyuncuyum diye kendi kendine triplere girip paranı çöpe atmak istiyorsan sen bilirsin. ^^

İkisi arasında boyut farkı var sanırım diğer özellikleri aynı... Bak dostum, anladığım kadarıyla senin sağlam bir bütçen var ve oyuncu bilgisayarı topluyorsun. Sana güzel sistemler önerdik sorularını cevapladık. Sıra geldi monitöre... Şimdsi sen her ay turnuvalara giden profesyonel bir oyuncu değilsin, o zamna profesyonel eSports monitörü almanada gerek yok 1000 TL verip ^^ Sana aynı özelliklerde 2 MS, HDMI girişli 23'' monitör fazlasıyla yetecektir. Önerim şiddetle budur:
VATAN COMPUTER - ASUS - 23" MS238H ULTRA INCE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Monitör
Ama ben oyuncuyum diye kendi kendine triplere girip paranı çöpe atmak istiyorsan sen bilirsin. ^^

Teşekkürler. Çok tatmin edici bir cevap oldu. Kararımı verdim.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı