BenQ 2540K vs. 2546

Hocam aldım kullanıyorum ama yani 3K'lık AOC monitorle arasındaki farkı anlamadım açıkçası kim bütün gün FPS oyunları oynuyorum 8 k ya değecek bir fark göremedim anlıcağın DyAc mış ama ayarıymış blackeq. Miş zaten bu ekran kartındanda ayarlanıyor renkle. Fiyat olarak haketmiyor ama altımda 240Hz monitor var rahatlığıyla oynuyorsun. Masaüstünde mouse gezdirince arkasında iz bırakıyor o normal mi 240Hz olmasına rağmen bilmiyorum.

Yok iz bırakmaması gerekiyor bende öyle bir şey yok, fakat ben AOC 165Hz'den geçtim Curved ve gayet fark hissettim renk kalitesi TN olmasına rağmen VA panel AOC'tan daha iyi ayrıca DyAc çok büyük fark yaratıyor açmamış olabilirsiniz, ve düz ekran olup ön panelinin çok hoş olduğunuda söylemeden edemiycem.

Yok iz bırakmaması gerekiyor bende öyle bir şey yok, fakat ben AOC 165Hz'den geçtim Curved ve gayet fark hissettim renk kalitesi TN olmasına rağmen VA panel AOC'tan daha iyi ayrıca DyAc çok büyük fark yaratıyor açmamış olabilirsiniz, ve düz ekran olup ön panelinin çok hoş olduğunuda söylemeden edemiycem.

Yok hocam açık her şeyi denedim başka PC de denedim 240Hz alıp ghosting test yapınca stutter hatası veriyor yazılımsal bir bozukluk var değişim istedim Amazon'dan bakalım. Sana ürün İngiliz prizle mi geldi hocam bende öyle geldiğinden mi eicem ama o da saçma olur herhalde. Mouse izine bakar mısın şaka gibi yani :D

296E3370-C62D-4953-B3F6-A84D2DFEF03F.jpeg

mouse ayarlarından izle ilgili birşey yapmadın değil mi , çünkü normal gözükmüyor gerçekten ayrıca ingiliz priz ne tam olarak bilmiyorum ama bana normal güç kablolarıyla geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı