BenQ 2546k alınır mı?

rowz7

Decapat
Daha fazla  
FPS oyunu oynuyorum 240 Hz IPS kullanan kişiye göre avantajım olur mu? Bu monitörü alsam arkadaşlar.

Hamurunda yoksa 240 değil 580 alsan fark etmez.

Boş yapmaya ne kadar meraklısınız yahu adam şu an oynadığı monitörden daha iyi bir monitörle oynarsa illa performansını iyi yönde etkiler yok hamurunda yoksa falan neyin edebiyatı?

60 Hz oynuyorsan inanılmaz fark eder 144 ise daha az ama illaki iyi yönde etkiler.

Boş yapmaya ne kadar meraklısınız yahu adam şu an oynadığı monitörden daha iyi bir monitörle oynarsa illa performansını iyi yönde etkiler yok hamurunda yoksa falan neyin edebiyatı?

60 Hz oynuyorsan inanılmaz fark eder 144 ise daha az ama illaki iyi yönde etkiler.

Boş yapmak değil bu tecrübedir. İyi bir oyuncuysan 60Hz ile de başarıya ulaşırsın ki bunun örnekleri çok. Ekipmanının kalitesi oyun konforunu etkiler sadece. Aim'i berbat olan bir kişi 60 Hz'den 360 Hz'e bile geçse yine yerinde sayar.

Boş yapmak değil bu tecrübedir. İyi bir oyuncuysan 60Hz ile de başarıya ulaşırsın ki bunun örnekleri çok. Ekipmanının kalitesi oyun konforunu etkiler sadece. Aim'i berbat olan bir kişi 60 Hz'den 360 Hz'e bile geçse yine yerinde sayar.
hocam iyi oynuyorum da e spor felan olma niyetim yok ama oynadığım oyunlarda sağlam daha fazla kill vs alabilir miyim ips 1 ms olsa bile 3-4 ms oluyormus galiba benq gerçek 1 ms bunun faydası olur mu

Hocam iyi oynuyorum da e-spor falan olma niyetim yok ama oynadığım oyunlarda sağlam daha fazla kill vs alabilir miyim IPS 1 ms olsa bile 3-4 ms oluyormus galiba BenQ gerçek 1 ms bunun faydası olur mu?

1ms ile 4ms arasında ki farkı fark edemezsin. 5ms sonrası anlayabilirsin ancak. Yani karşındaki 1msdir sen 4ms sindir arada ki ateş etme süresi tamamen refleksine kalır. Bahsettiğin monitör TN panel bunun farkındasındır sanırım sadece FPS oyunu oynuyorsan alınabilir ama arada hikayeli oyun oynuyorsan görüntün çamur gibi olacaktır.

hocam iyi oynuyorum da e spor olmak istiyorsan al vs diyolar ama oynadığım oyunlarda sağlam daha fazla kill vs alabilir miyim ips 1 ms olsa bile 3-4 ms oluyormus galiba benq gerçek 1 ms bunun faydası olur mu erken görme tepki verme vs ips göre aynı Hz diyelim

E-spor olmak istiyorsan al vs diyorlar

E-sporcu olmak istiyorsan veya kendi içinde gelişim göstermek ve daha iyi ranklara çıkmak istiyorsan monitörden ziyade bolca antrenman yapman gerekli aim programlarında. En basit örneği Alferjer dediğimiz oyucu 60Hz monitör ile Radiant rankında oynarken keşfedildi. Hamurdan bahsettiğim olay da buydu.

Hocam iyi oynuyorum da e-spor olmak istiyorsan al vs diyorlar ama oynadığım oyunlarda sağlam daha fazla kill vs alabilir miyim IPS 1 ms olsa bile 3-4 ms oluyormus galiba BenQ gerçek 1 ms bunun faydası olur mu erken görme tepki verme vs IPS göre aynı Hz diyelim.

Ya sırf ms farkından dolayı alacaksan alma Hz in zaten yüksekse. Ama 60hz 75hz'ten falan geçeceksen büyük bir artış sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı