BENQ GL2460 Kullanıcı İncelemesi

Anladım, cevabınız için teşekkürler. Peki önerebileceğiniz bir renk ayarlaması varmı manuel olarak? Monitör 2ms ama sanki ghosting yaşıyor gibiyim, bilgisayar eski şu anda önümüzdeki ay yeni sistem kuracağım. Eski olması monitör performansına etki eder mi?

Eksi yön olarak tepki süresinin 2ms olmasını yazmışsın fakat hiçbirimiz profesyonel oyuncu değiliz ve 1 ms ile 2 ms arasındaki fark bizi etkilemez. Tepki süresi eğer 5 ms olsaydı bununda seni herhanhi konuda etkileyeceğinide sanmıyorum.

@Ali Yekta Dönmez Ghosting durumu vs var mı ? . Oyun oynarken performansı nasıl yani ekranda bir sorun vs oluyor mu ? . Birde benim ki Vga version demişsin üstünde sadece Vga giriş mi var sen mi Vga ile kullanıyorsun onu anlamadım özelliklerde Hdmı var olarak yazıyor . İçinden Hdmı kablosu da çıkmıyor anladığım kadarıyla

@Son Anka İyi akşamlar. Monitörü kendim kullanıyorum ilk başta bana ghosting var gibi geldi ama benim gözler alışık olmadığı içindir herhalde sonradan böyle bir şey olmadı. Giriş konusunda ise benim kullandığım model GL2460HM modeli yani HDMI ve hoparlör bulunan model, diğer GL2460 modelinde ise HDMI ve hoparlör bulunmuyor, sadece VGA ve DVI girişi bulunmaktadır.

Senin monitör bu demi ? BenQ 24 . Sisteme bunu almayı düşünüyorum da.

BENQ GL2460 Kullanıcı İncelemesi modeli ile bunun arasında kaldım.

İkisi arasında çok bir fiyat farkı yok ama biri 24 inç biri ise 2.5 inç hangisi iyi bilemiyorum

Yanlışın var inç olarak ikisi de aynı sadece HDMI ve hoparlör farkı bulunuyor diğer bütün özellikleri aynı.

Seçim sana kalmış eğer biraz fazla veriyim ilerde konsol alırsam bir HDMI girişim bulunsun dersen Gl2460HM modelini al, ama yok ben konsol almam HDMI'ada ihtiyacım olmaz dersen normal modeli de alabilirsin. Zaten HDMI ve DVI arasında gözle fark edilecek kadar bir görüntü farkı yok. Buradaki asıl mesele senin HDMI girişine ihtiyacın var mı veya ileride olur mu ?

Yanlışım yok link yanlış . Çıldırdım ya . BenQ BenQ 24 ile Asus Asus VX228H 21.5 modeli arasında kaldım diyecektim

Anladım. Asus hafife alınacak bir marka değil elbet, ancak inç inanın fark ediyor. Daha önce 21.5 inç kullanıyordum, 24 inç'e geçince gerçekten fark etti oyun zevki bir kere büyük ekranda daha bir güzel ama tabi seçim yine size kalmış. Bu arada bütçe belirterek bir konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar, burada arkadaşın konusunu bayağı bir kirlettik ceza yiyebiliriz. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…