BenQ GW2270H İncelemesi

Benim gördüğüm hiçbir farkı yok. İstediğin seçeneğe al, fark etmiyor ya da fark ediyor ama insan algısının ötesinde. AMA ile ilgili yeterli kaynakta bulamadım. Zaten bu özelliği ile tanınan bir mönitör de değil. Çok reklamı da yapılmamış. Kendi sitesinde bile özensiz birkaç kelime ile geçiştirilmiş. Biraz süs gibi bir şey anlayacağın.

Bahsettiğim banding sorunu sağ alt kısma odaklanın.
O banding sorunu değil ama ne olduğunu bilmiyorum. Banding bir sorun değil yetersizliktir. Sadece 6-bit panellerde ve/veya 6-bit içeriklerde belirgin şekilde görünür.

Banding, yani bantlanma bu oluyor.

O banding sorunu değil ama ne olduğunu bilmiyorum. Banding bir sorun değil yetersizliktir. Sadece 6-bit panellerde belirgin şekilde görünür.

Banding, yani bantlanma bu oluyor.
Eki Görüntüle 362244
Tamam işte hocam aynısı değil mi? Sol taraftaki gibi uzun çizgiler ve farklı renklerle oluşan şekiller. İlk aldığımda aynı bu sol taraftaki gibi bütün mönitöre yayılmıştı. Şimdi sadece sağ alt köşede siyah renklerde ve rastgele zamanlarda ortaya çıkıyor. Çok rahatsız etmediği için kullanmaya devam ettim.

Mönitör konusunda sizin kadar iddialı değilim. Banding değil diyorsanız, değildir. İnsanları yanlış yönlendirmeyeyim ama bir sorun var belli yani.

Son düzenleme:
Sizin AMA hakkında bilginiz var mı? Mesela, Off-Premium ve High var. Hangisinde kalırsa daha iyi?

Sizin AMA hakkında bilginiz var mı? Mesela, Off-Premium ve High var. Hangisinde kalırsa daha iyi?
Kendi sitesinde iki cümleyle anlattıklarına göre AMA High ve Premium'da mönitör daha hızlı tepki veriyormuş. Dediğim gibi kendileri de çok üstüne düşmemiş. Bence süsten ibaret. Benim devamlı High'da bir farkını görmedim. Zaten High ayarlı şekilde geliyor.

AMA ayarı, aslında daha çok RL serisi için geliştirilmiş. Bende RL serisinden 1ms'lik bir monitör var, AMA açtığım zaman bariz bir fark oluyor. Sizde de premium modda kalsın zararı olmaz.

AMA ayarı, aslında daha çok RL serisi için geliştirilmiş. Bende RL serisinden 1ms'lik bir monitör var, AMA açtığım zaman bariz bir fark oluyor. Sizde de premium modda kalsın zararı olmaz.
Bir kişiden kapalı kalsın bir kişiden de premium da kalsın mesajı geldi. Durumlar karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…