BenQ GW2270H Nasıldır?

Yabancı

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar, N11 üzerinden aldığım Viewsonic VA2261 monitörü ölü piksel sorunu ile iade ettim. Şimdi kendime yeni monitör bakıyorum VA2261 modelini almayı düşünmüyorum görüş açısı ve görüntü kalitesi hoşuma gitmemişti. BenQ GW2270H modelini buldum ve özellikleri bakımından hoşuma gitti sizce verdiğim paraya değecek bir monitör mü ve hangi siteden alışveriş yapmalıyım? Aklımda N11, Hepsiburada ve Sinerji var ürünü aldığımda ölü piksel çıkarsa tekrar iade işleri ile uğraşmak istemiyorum.

Bu gün vatan bilgisayar stoğuna girdi güzel bir monitör inceleme fırtsatım oldu açılışını ben yaptım. Elimde sıfır hiç açılmamış viewsonic vx2257mhd var 590 lira sıfırı 500 liraya veriyorum bu gün başladı garantisi.

@Mesutasdqwe 500TL civarında IPS monitörler ilgimi çekiyor teklif için teşekkür ederim. Çok oyun oynayan biri değilim 5MS VA panel 2 tanede HDMI çıkışı var Flicker Free, Blue Light Filter özellikleri ve tasarımı da cidden hoşuma gitti sizin test etme şansınız olmuş eğer önerebileceğiniz kaliteli bir monitör ise GW2270H almayı düşünüyorum? :mutlu:

Ankaradaysan buyur gel söğütözü vatan bilgisayara birlikte bakalım :)

Satın alacaksan ölü piksel testini de yaparız varsa ölü piksel direk değiştiririz İnternet ile uğraşmazsın.

Ankaradayım, aslında söğütözü mağazasına Viewsonic VA2265SMH almak için uğrayacaktım fiyatı yükselince vazgeçtim. GW2270H almaya karar verdim nereden alırım şuan bilmiyorum vatan bilgisayardan almaya karar verirsem mağazanıza uğrarım. :) Cevaplarınız için sağolun kararım GW2270H.

@Mesutasdqwe Hocam söğütözü Vatan bilgisayarında mı çalışıyorsunuz?
Evet.

Ankaradayım, aslında söğütözü mağazasına Viewsonic VA2265SMH almak için uğrayacaktım fiyatı yükselince vazgeçtim. GW2270H almaya karar verdim nereden alırım şuan bilmiyorum vatan bilgisayardan almaya karar verirsem mağazanıza uğrarım. :) Cevaplarınız için sağolun kararım GW2270H.
VA2265smh leri Viewsonic geri aldı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı