Oyun sever birisi olarak yeni almaya karar verdiğim sistemimin yanında monitör seçiminde oldukça karasız kaldım. Görünüm açısından ekte belirttiğim ince çerçeveli monitöre bayıldım fakat ne kadar ultra düşük gecikme süresi tarzında arzuları bulunmayan birisi olsam da oyun keyfimi olumsuz etkilemesinden korkuyorum.
Philips 278E9QJAB/00 27" 75Hz 4ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
1 metre mesafe 27 inç için bence ideal. Bende 27 inç kullanıyorum ama düz. Büyük ekranın keyfi başka oluyor. Zaten kısa süre sonra o kadar da büyük değilmiş yaavv diyorsun alışıp.
1 metre mesafe 27 inç için bence ideal. Bende 27 inç kullanıyorum ama düz. Büyük ekranın keyfi başka oluyor. Zaten kısa süre sonra o kadar da büyük değilmiş yaavv diyorsun alışıp.
Piksel yoğunluğunu 23,6”lik versiyona göre daha düşük buldum ve aradaki fiyat farkı zaten bariz.
Tekrardan selamlar Xbox One X için 4k monitör önerilerinizi alabilir miyim acaba? Fiyat çok fazla uçuk olmazsa daha iyi olur xd