BenQ GW2406Z alınır mı?

Aperionw

Centipat
Oyun sever birisi olarak yeni almaya karar verdiğim sistemimin yanında monitör seçiminde oldukça karasız kaldım. Görünüm açısından ekte belirttiğim ince çerçeveli monitöre bayıldım fakat ne kadar ultra düşük gecikme süresi tarzında arzuları bulunmayan birisi olsam da oyun keyfimi olumsuz etkilemesinden korkuyorum.
C4CCDA14-B90D-4A00-90A9-E7994A9E53F6.jpeg

İnce kenarları gayet hoş duruyor. Benq monitör olarak güzel bir marka. Eğer çok ağır bir oyuncu değilsen tepkime saniyesi falan fazla yormaz seni. Ama öneri yapmamı istersen ;

AOC G2590VXQ 24.5"

bu monitörü öneririm. İstediğin gibi ince kenarlı ve teknolojik olarak daha üstün.

İnce kenarları gayet hoş duruyor. Benq monitör olarak güzel bir marka. Eğer çok ağır bir oyuncu değilsen tepkime saniyesi falan fazla yormaz seni. Ama öneri yapmamı istersen ;

AOC G2590VXQ 24.5"

bu monitörü öneririm. İstediğin gibi ince kenarlı ve teknolojik olarak daha üstün.
Öneriniz ve görüşünüz için teşekkür ederim. Paylaştığınız monitör de içime sinmeyen nokta kalın bir kırmızı şerit olması. Bana kalırsa tasarım da sınıfta kalmış bir monitör fakat dediğiniz gibi teknik özellikleri daha üstün.
Diğer bir husus da tn ve ips panel seçimindeki tercihim ips oluyor çünkü ufak bir araştırma yaptım ve tn gecikme süresi olarak üstün olsa da ben almak istediğim monitör de renkleri ve monitörün zarafetini daha ön planda tutuyorum.
Hikaye bazlı oyunlar önceliğim olduğu için bu şekilde düşünüyorum fakat düşündüğümün tersini yaşamak da istemiyorum doğrusu.

teknolojik olarak daha üstün.
😂 6-bit TN panel ne zamandır 8-bit IPS panelden daha üstün bir teknoloji? Üstelik AH-IPS.
Philips 248E9QHSB daha başarılı gibi duruyor.
İyi bir alternatif. ✅
dediğiniz gibi teknik özellikleri daha üstün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı