BenQ RL2240HE nasıldır ?

Onun yerine gtx 1060 ve 1ms 144hz bir monitör öneririm.
1070 alsanız da iyi bir monitör olmadıkça paranızı çöpe atmış olacaksınız.
144 hz gibi bir hedefim yok hocam. DSR ile çözünürlüğü 4K veya 2K'ya alacağım zaten full HD de oyun oynamayacağım. GTX 1060 alsam anca full HD de oyun oynarım.

Hocam ekran kartına çok yüklenmişsiniz. Monitörünüz kötü olunca o gtx 1070'e hakaret olacak dsr yapsanız dahi. 1060 alıp 1ms 144 hz monitör alın daha iyi. 1070 %50 de çalışır.
Kötü mü ? Yapma hocam 1060'la anca full hd'de oyun oynarım benim amacım 2K veya 4K'da oyun oynamak. 1070 nasıl % 50de çalışır onu anlamadım ben o kadar kişiye sordum tek senden duyuyorum.

Yani karttan tam verim alamazsınız kart 1080p için değil.
Sen dsr yaparsan dahi fazladan anti-aliasing gibi olacak 2k deneyimini alamayacaksın.

Yani karttan tam verim alamazsınız kart 1080p için değil.
Sen dsr yaparsan dahi fazladan anti-aliasing gibi olacak 2k deneyimini alamayacaksın.
Kartı zaten 1080p'de oynamayacağım. 4k'da oynayacağım. Dediğin gibi anti-aliasing gibi olacak fakat gözle görülecek kadar farkı yok. Zaten ben 60 fps'nin üzerine çıkamayacağım için hiç bir anlamı yok 144 HZ monitör almamın.

Hocam kart 980 ile eşdeğer benim şahsi görüşüm yarım yamalak 2k yapacağıma adam gibi 1080p yaparım. Tercih yine senin sen kullanacaksın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı