BenQ XL2411 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. 2.elden çok istediğim bir monitörü 1000 liraya buldum. Ama monitör 2017 Ocak üretimi yani 4.5 yıllık, modeli BenQ XL2411. ölü piksel testini vs. yaptıktan sonra sorun çıkmazsa sizce alınır mı? 4.5 yıllık olmasını ve fiyatını göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim.

Çok eski ve artık ölü yatırım. 800 altı olsa belki alınabilir.

Gerçekten moderatörleri başlığımı düzelttikleri için tebrik ederim. Benim burada asıl sormak istediğim şey 4.5 yıllık monitörün alınıp alınmayacağı. 2411'in iyi bir monitör olduğunu zaten ben de biliyorum. Konu başlığını düzelteceğiz diye konuyu saptırıyorsunuz. Bakın herkes monitörün alınıp alınmayacağıyla ilgili yorum yapıyor, kaç yıllık olduğuyla ilgili değil.
Çok eski ve artık ölü yatırım. 800 altı olsa belki alınabilir.
2411P alınır mı peki? O 2411'in yeni üretimi. Mesela 2019 Mayıs üretim var bir tane 1200 liraya.

Gerçekten moderatörleri başlığımı düzelttikleri için tebrik ederim. Benim burada asıl sormak istediğim şey 4.5 yıllık monitörün alınıp alınmayacağı. 2411'in iyi bir monitör olduğunu zaten ben de biliyorum. Konu başlığını düzelteceğiz diye konuyu saptırıyorsunuz. Bakın herkes monitörün alınıp alınmayacağıyla ilgili yorum yapıyor, kaç yıllık olduğuyla ilgili değil.

2411P alınır mı peki? O 2411'in yeni üretimi. Mesela 2019 Mayıs üretim var bir tane 1200 liraya.
Yani, az daha koyup 24GN650 alınmalı. 1000 TL'ye XL2411P alınırdı ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı