BenQ XL2411 DVI-D girişini nasıl DP'ye dönüştürebilirim?

beatkey

Megapat
Daha fazla  
Monster Tulpar T5 v19.1 laptop aldım. BenQ XL2411 monitörüm var. DisplayPort girişi yok, sadece DVI-D ile 144 Hz alınıyor. Bunu nasıl laptopa bağlarım?

Bugün bu ürünü aldım. 1920'de 60 Hz, 1024'de 120 Hz verdi.

Laptopta mini displayport 1.2 monitörde dvi-d mevcut. Linkini attığım dönüştürücü olmadı önerdiğiniz bir dönüştürücü var mı?

Dönüştürücü ile 144hz alacağını hiç sanmıyorum. Malesef HDMI 1.2 ise 120HZ 1.4 ise 144HZ alabilirsiniz. BenQ 1.2 kullanıyor diye biliyorum HDMI. Yani laptop'a sadece bağlar görüntü alırsın 144HZ unut :/

Direkt mini displayport ve dvi-d kablosu ile 144 alma şansım yok mu dönüştürü değil sonuçta? Veya hdmi ile 120 alma şansım yok mu ? Şu an hdmi ile bağlıyım ama 60 alabiliyorum.

Direkt mini displayport ve dvi-d kablosu ile 144 alma şansım yok mu dönüştürü değil sonuçta? Veya hdmi ile 120 alma şansım yok mu ? Şu an hdmi ile bağlıyım ama 60 alabiliyorum.
Dediğim gibi laptopta display port var ama monitörde yok. HDMI ikisinde de var ama monitörün HDMI 1.2 olduğu için 60HZ verecek. O da 1440x900 çözünürlüğünde. Dönüştürücü ile hiç bir zaman max HZ ulaşamadım. Ulaşanı da görmedim sanırım. O monitör de sadece DVI ile alınıyor 144HZ. Çözünürlüklerden 1440x900 e bakın. 120HZ veriyor olması lazım Nvidia denetim masasından denediğinizde oyunları öyle oynayın bence.

Evet 1440x900'de 120 hz veriyor. Anlatmak istediğim dönüştürücü olmadan sadece kablo ile bağlantı yapsak 144 alma şansım yine mi yok?

Evet 1440x900'de 120 hz veriyor. Anlatmak istediğim dönüştürücü olmadan sadece kablo ile bağlantı yapsak 144 alma şansım yine mi yok?
Tamam zaten cevabını verdim orda. Var ama senin laptop ile monitör girişleri uygun değil? Masaüstü bilgisayarında ekran kartında DVI girişi var ise tabii alacaksınız 144hz. Ama şuan laptop ve monitör arasında DVI ile anca dönüştürücü ile bağlantıyı kurabilirsiniz. Yada HDMI ile dediğim şekilde kullanıcaksınız. Var mı acaba anlaşılmadığım bir konu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…