BenQ XL2411 - GTX 1660 Super beraber kullanılabilir mi?

Rhediox

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, BenQ XL2411 mönitörüm var ve GTX 1660 Super ekran kartı almak istiyorum. Monitörümün portları D-Sub + DVI-DL + HDMIx1, ekran karrtının portları.
DisplayPort 1.4 + HDMI 2.0b. Bu iki cihazı beraber kullanmam mümkün mü?

Yakın zamanda bu monitör ile ilgili başlık açılmıştı. Monitörün HDMI üzerinden 144Hz desteği yok. Ya ekran kartını DVI girişi olan bir model seçmeli (varsa tabii) ya da 120Hz'e razı olmak gerekiyor. Diğer bir alternatif güncel ekran kartları ile uyumlu bir monitör alıp, mevcut monitörü satmak.

Not: Dönüştürüler işe yaramaz.

Yakın zamanda bu monitör ile ilgili başlık açılmıştı. Monitörün HDMI üzerinden 144Hz desteği yok. Ya ekran kartını DVI girişi olan bir model seçmeli (varsa tabii) ya da 120Hz'e razı olmak gerekiyor. Diğer bir alternatif güncel ekran kartları ile uyumlu bir monitör alıp, mevcut monitörü satmak.

şimdilik 120 hz ile idare edip ileride değiştirmeyi düşünüyorum ama asıl kafamı karıştıran kısım ekran kartının hdmi 2.0 monitörün ise düz hdmi olması. uyumsuzluk olmasından korkuyorum

Yanlışım varsa düzeltin ama sanırım XL2411 HDMI'dan 60 Hz üstünü desteklemiyor.

Benim de yanlışım olabilir. O kısımdan emin değilim. HDMI üzerinden en azından 120Hz veremeyen bir 144Hz monitöre denk gelmedim. Sayfasında 144Hz için DVI belirtilmiş ama HDMI'a ilişkin bir şey göremedim.

Bu sayfadaki bilgiler doğruysa eğer 120Hz mümkün. Çözünürlük belirtmemiş gerçi.

Bu arada sürümler arasında uyumsuzluk gibi bir sıkıntı olmaz. Yalnızca monitör desteklemediği için Hz olarak tam performans almak mümkün olmuyor.

Son düzenleme:
Benim de yanlışım olabilir. O kısımdan emin değilim. HDMI üzerinden en azından 120Hz veremeyen bir 144Hz monitöre denk gelmedim. Sayfasında 144Hz için DVI belirtilmiş ama HDMI'a ilişkin bir şey göremedim.

Bu sayfadaki bilgiler doğruysa eğer 120Hz mümkün. Çözünürlük belirtmemiş gerçi.

1080p'de 120 veriyor hdmi potrundan benim öğrenmek istediğim kısım monitörümün hdmi portu var ama ekran kartının hdmi 2.0 portu var bu iki portu aynı kablo ile bağlayabilir miyim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı