BenQ XL2411 - GTX 1660 Super beraber kullanılabilir mi?

Rhediox

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, BenQ XL2411 mönitörüm var ve GTX 1660 Super ekran kartı almak istiyorum. Monitörümün portları D-Sub + DVI-DL + HDMIx1, ekran karrtının portları.
DisplayPort 1.4 + HDMI 2.0b. Bu iki cihazı beraber kullanmam mümkün mü?

Bir arkadaş daha 60Hz verebildiğini belirtmiş. Paylaştığım kaynakta HDMI ile 120Hz seçeneği yazıyor, ancak çözünürlük belirtilmemiş. Başlığı açan arkadaş verebildiğini söyledi. Denedikten sonra sonucu yazarsa iyi olur. Kimi zaman kablo bile sonuca etki ediyor.

120 Hz'i benim bildiğim 1440x900 yapınca alabiliyorsunuz. Galax 1660S'te DVI mevcut. Galax markası iyidir, güvenebilirsiniz.

Hangi arkadaşı yanıltmayalım? Zaten kesin hükümler ile konuşmadık. Aksine başlığı açan arkadaş 120 Hz verdiğini söyledi. Biz deneyip sonucu yazmasını bekliyorduk. Hangi çözünürlük için 120Hz mümkün onu denedi mı arkadaşın?

Ben son noktayı koyayım. XL2411 1920x1080 ayarlarda, HDMI ile 60, DVI-ı'le 144Hz verebiliyor. Aktif dönüştürücüyü bilmemekle birlikte, normal dönüştürcüler ile de 144Hz veremiyor. Daha düşük çözünürlük daha yüksek Hz verebilir, önemli olan doğal çözünürlüğü yani 1920x1080P'de verebilmesi. Fakat veremiyor. XL2411P modeli şu an alınabilir durumda. O DisplayPort'a sahip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı