BENQ XL2411 ile Nasıl 144Hz Alabilirim?

somedieyoung

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Sistemim Intel Pentium G3258, R7 240, 4GB RAM 800MHz, MSI H81M-P33 fakat bir sorum olacak. Ben BENQ XL2411 monitör almak istiyorum ama nasıl 144Hz alabilirim bu monitör ile? Baya araştırdım fakat bir sonuç elde edemedim. Bu sistemle 144Hz almam mümkün değilmiş fakat bu sistemi 144Hz alma derecesine nasıl getirebilirim veya getirebilir miyim? Yeni ekran kartı, 4GB RAM, SSD vb. alsam. Genellikle oynadığım oyun CS:GO, onun üzerinden değerlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 144Hz alarak masrafa girmeyin. 75 Hz alırsınız. O daha iyi olur sizin ekran kartınız ile. İleride sistemi upgrade ederken alırsınız 144Hz. 75'liği de 2. monitör yaparsınız.

Bence 144Hz alarak masrafa girmeyin. 75 Hz alırsınız. O daha iyi olur sizin ekran kartınız ile. İleride sistemi upgrade ederken alırsınız 144Hz. 75'liği de 2. monitör yaparsınız.
Yayın gibi bir merağım yok açıkcası ama ileride tabiki upgrade etmeyi düşünüyorum. Fakat 144 hz monitörlerin ömrü çabuk biter mi ondan korkuyorum ben yeni sistem upgradeliyene kadar.

CS GO için öncelikle işlemci daha sonra ekran kartı ve RAM bu sistemle 144 Hz mümkün değil. Fakat i7 4790 anakart ile uyumlu bunu alıp üzerine bir 8 GB RAM ile ve GTX 1050 Ti RX 570 gibi bir ekran kartı ile rahatlıkla bu FPS'leri alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki 144 Hz monitörlerin ömrü ne kadar sizce kaç yıl daha kullanılır ?
Monitörler uzun ömürlü cihazlardır. (Tabi kaliteli bir model alıp iyi bakmalısınız.) Ama sizin önceliğiniz sistem olmalı bence eğer 144Hz istiyorsanız.
Ayrıca yayın için demedim. Mesela video edit falan yaparken çok rahat oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı