somedieyoung
Kilopat
Dediğim monitörün 4-5 yıl ömrü var mı peki ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam doğru mu bilmiyorum ama 144 Hz için overclock yapılıyormuş. Bende ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı şöyle bir monitör düşünüyorum. Aldığım zaman display port ile mi bağlamam gerekicek yoksa overclock işlemi ile mi 144 Hz alacağım.144 Hz'ı display port ile alabiliyorsun. HDMI ile en fazla 120 Hz. Zaten o sisteme 720P 60 Hz monitör yeterli. Sen ileride güncelleştirme kesin yaparım diyorsan bu tarz bir monitör al. LoL'de bile o sistemle 144 FPS göremezsin.
Display Port ile 144 Hz alman gerekiyor. Bağladın ve almadın diyelim dediğin gibi en son çözüm overclokla oluyor. Tam emin değilim bu arada.Hocam doğru mu bilmiyorum ama 144 Hz için overclock yapılıyormuş. Bende ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı şöyle bir monitör düşünüyorum. Aldığım zaman display port ile mi bağlamam gerekicek yoksa overclock işlemi ile mi 144 Hz alacağım.
Anladım teşekkürler.Display Port ile 144 Hz alman gerekiyor. Bağladın ve almadın diyelim dediğin gibi en son çözüm overclokla oluyor. Tam emin değilim bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.