BenQ XL2411 Setup Ayarları

ceyhun adanır

Hectopat
Daha fazla  
BenQ XL2411 Zowie monıtoru aldım kullanan arkadaslarda setup ayarları display time denen olayıdır. Bunlar hakkında bılgı almak ıstıyorum ve LOL arayuzundeyken masaustune gectıgımde cok az bı surelık ekran kararıp gerı gelıyor bunun nedenı nedır acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kullandığım monitörün aynısı keşke kablo türünüzü de girseydiniz kendim kontrol edip bakardım
ayrıca sadece lol oynucaksanız monitörün size pek bir katkısı olmaz çok abartmışsınız fazla para vermişsiziz diyebilirim

DVİ ile baglı
benim kullandığım monitörün aynısı keşke kablo türünüzü de girseydiniz kendim kontrol edip bakardım
ayrıca sadece lol oynucaksanız monitörün size pek bir katkısı olmaz çok abartmışsınız fazla para vermişsiziz diyebilirim
DVİ ile baglı sadece lol ıcın degıl de sadece lolde yapıyor bunu ve en verımlı kullanabılecegım sekıl nedır ve ayarlarını nasıl yaptın en ıyısı hangısı sızce ?

ayarlarını ellemedim orda zaten pek bir ayar yok hz en önemlisi benim için o yüzden görüntü ayarlarından değiştiriyordum sen zaten ne yapmak istiyorsun ki eğer monitörün parlaklığını sharpness gibi özeliklerini değiştirmek istiyosan sağ alt da yeşil bişey yanmazı gerekiyor monitör açıksa ve bağlantı kuruluysa ordada 6 button var en sağdaki button kapattır onun bi yanındaki button ise ayarlarını değiştirebileceğin bir panel açılır bence kendin yapma ayarları youtubdan bak öle yap bende yapmıştım cloud9 da bir oyuncunun ayarlarını yapmıştım sende lol xl2411 ayarları gibi bişey yaz ingilzice de yazabilirsin biraz araştır zaten olmassa cs go nun ayarlarınıda kullana bilirsin bişey değişmiyor ben kullanıyorum masaüstündede cs go olarak kullanıyorum renkler daha canlı ve parlak sende kullanabilirsin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı