BenQ - XL2411 vs XL2430 vs XL2430T

FinnPUBG

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar gün içerisinde 7-8 saat PUBG ve CS gibi FPS oyunları oynuyorum o yüzden kararım TN Panel ancak hangi modelini sipariş vermeliyim bilemedim. Mağazada XL2411 modelini denedim ve hoşuma gitti ancak XL2430 - XL2430T modellerini deneyemedim aralarında 200-300 TL fark var sizce hangisini almalıyım? Monitöre yakın oynuyorum sanırım bir modelde diğer modellere göre renkler daha kötüymüş sizin tavsiyeniz nedir? Şimdi sipariş edicem.
?

Son düzenleme:
2430 DP1.2 sunuyor senin de bildiğin üzre, ek olarak XL serisinin üst segment ürünleri ile çok daha yakın - yenilikçi bir tasarıma sahip.
S Switch desteği var tabi ek olarak, gerekli mi? Kesinlikle hayır. Aksine saçmalıktan ibaret bana göre. Yazılım ile işletim sistemi üzerinden çok daha rahat bir şekilde yapılıyor bu işlem, yıllardan beridir.

2411 kullanarak da aynı performansı alabilirsin oyunlardan. Nedir? 2430'un tasarımı çok hoşuna gitmiştir 200TL fazladan verilebilir. Bunun dışında kullanacağın veya fark yaratacak bir özellik yok zaten.

T modeli için detaylı bilgi bulamadım resmi adresinde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı