BenQ XL2411P DP 'No signal detected' Sorunu

Arkadaşlar 1 hafta önce yeni monitör aldım, BenQ XL2411P modeli fakat ekrana görüntü vermek biraz uğraştırdı, neden bilmiyorum 1 haftadır kullanıyordum. Bugün akşam 8'de sıkıntısız kullandım, dışarı çıktım, az önce eve geldim bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmedi ve beynimden vurulmuşa döndüm. Hiçbir şey yapmadım, ekran kartım OEM RX 460 DP port girişi bozulmuş olabilir mi ekran kartı 'No signal detected' veriyor.

Kabloda sorun olabilir. VESA sertifikasız DP kabloları sorun yaratabiliyor. Başka kablo ile deneyin ve olursa yeni bir sertifikalı DP kablosu alın.
Monitörün orjinal kablosu kötümü yani

@Silinen üye hocam cevap verirsen sevinirim monitörde bir sıkıntı olabilirmi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka giriş yok mu peki kartta? Benim sorunum siyah ekran veya ekran gidip gelmesiydi.
Hocam çok değişik bişey oldu kasa çalışırken güç kaynağı girişini çıkarıp tekrar takmak istedim şartelleri attırdım şarteli açtım tekrar çalıştırdım ekrana görüntü geldi 2 saattir uğraşıyodum gelmemişti.

Hocam çok değişik bişey oldu kasa çalışıken güç kaynağı girişini çıkarıp tekrar takmak istedim şartelleri attırdım şarteli açtım tekrar çalıştırdım ekrana görüntü geldi 2 saattir uğraşıyodum gelmemişti.
Garip, statik elektrik dolmuş olabilir kasada ondan görüntü gelmemiş de olabilir. PSU'da sorun da olabilir güvensiz bir markaysa. Bileşenlere zarar verebilir dikkat edin.

Garip, statik elektrik dolmuş olabilir kasada ondan görüntü gelmemiş de olabilir. PSU'da sorun da olabilir güvensiz bir markaysa. Bileşenlere zarar verebilir dikkat edin.
Hadron marka bir psu evet gayet kalitesiz askerdeyken psum arızalanmıştı paramda yoktu o dönem o yüzden böyle birşey almıştım bende çok şaşırdım 2 saattir uğraşıyorum görüntü gelmesi için araştırıyodum.

Hadron marka bir psu evet gayet kalitesiz askerdeyken psum arızalanmıştı paramda yoktu o dönem o yüzden böyle birşey almıştım bende çok şaşırdım 2 saattir uğraşıyorum görüntü gelmesi için araştırıyodum.
Hocam merhabalar, bende de BENQ XL2411 var. Sorunu nasil cozdunuz? Monitor kaynakli miydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı