BenQ XL2411P nasıldır?

Peki XL2411 ile XL2411P arasında ne fark var hiç mi güncelleme gelmedi yeni versiyonunda ve sen neden iki kere bu monitörü aldın.
hic bi fark yok. XL2411 i sattım James Donkey kullandım. Sevmedim iade ettim. Aoc kullandım. Sevmedim. XL2411 e geçis yaptım. XL2411 sahibi olduğum icin Rtx 2060 ekran kartini iade ettim. Sonra 32 inch 2k monitör aldım. Dun de sana önerdiğim monitörü aldım. Benq ya kıyasla renkler cok canlı geldi. Ayrica güncel. Yani güncel ekran kartları ile uyumlu

Hic bir fark yok. XL2411'i sattım James Donkey kullandım. Sevmedim iade ettim. AOC kullandım. Sevmedim. XL2411'e geçis yaptım. XL2411 sahibi olduğum icin RTX 2060 ekran kartini iade ettim. Sonra 32 inch 2K monitör aldım. Dun de sana önerdiğim monitörü aldım. BenQ'ya kıyasla renkler cok canlı geldi. Ayrica güncel. Yani güncel ekran kartları ile uyumlu.

Senin anlamadığın tek nokta şu ben sadece oyun oynuyacağım ve dediğin gibi o monitör sana canlı gelebilir ama flicker-Free, Black equalizer gibi özellikler var mı varsa da bu monitör de ki gibi performanslımı zaten color vibrance özelliği sayesinde renk ayarı yaparsın veya Experience uygulamasından oyun içi renk ayarı yapabilirsin bunun için renk konusunda sıkıntı etmiyorum ve kararım BenQ'dan yana olacak bu monitörü zamanında çok araştırdım ve oyun için en iyisi bu gibi.

Senin anlamadığın tek nokta şu ben sadece oyun oynuyacağım ve dediğin gibi o monitör sana canlı gelebilir ama flicker-Free, Black equalizer gibi özellikler var mı varsa da bu monitör de ki gibi performanslımı zaten color vibrance özelliği sayesinde renk ayarı yaparsın veya Experience uygulamasından oyun içi renk ayarı yapabilirsin bunun için renk konusunda sıkıntı etmiyorum ve kararım BenQ'dan yana olacak bu monitörü zamanında çok araştırdım ve oyun için en iyisi bu gibi.
4500 saat Cs Go geçmişim var. Bunun 3000 saati XL2411 ile. Kafana göre takıl.
Bana kalırsa Flicker Free dediğin şeyin günümüzde karşılığı bile yok. 1 MS ile 0.5 MS ve 144-165 arasındaki fark black equalizer ile ölçülmeyecek kadar önemli. Bu monitörü de 1 haftadır test ediyorum. Performansına şaştım kaldım. Ama siz almayın, hatalı bir ürün gelse çok canınız sıkılır. XL2411 sizi üzmeyecektir.
Acer' daki Black equalizer vs renk ayarları Benq kadar geniş kapesitesi olmasada var.

Son düzenleme:
4500 saat CS GO geçmişim var. Bunun 3000 saati XL2411 ile. Kafana göre takıl.
Bana kalırsa flicker Free dediğin şeyin günümüzde karşılığı bile yok. 1 ms ile 0.5 ms ve 144-165 arasındaki fark Black equalizer ile ölçülmeyecek kadar önemli. Bu monitörü de 1 haftadır test ediyorum. Performansına şaştım kaldım. Ama siz almayın, hatalı bir ürün gelse çok canınız sıkılır. XL2411 sizi üzmeyecektir.
Acer'daki Black equalizer vs renk ayarları BenQ kadar geniş kapesitesi olmasada var.

Ben p modeli alacağım o modelinde renk paneli farklı ve ayriyeten DP getirdiler ve bildiğim kadarıyla renk titreşim için bir mod getirmişler sen bana p olmayan modelinden bahsediyorsun ve ben sürekli CS:GO oynamiyacağım ben PUBG oynuyacağım ağırlıklı olarak.

Son düzenleme:
Ben p modeli alacağım o modelinde renk paneli farklı ve ayriyeten DP getirdiler ve bildiğim kadarıyla renk titreşim için bir mod getirmişler sen bana p olmayan modelinden bahsediyorsun ve ben sürekli CS:GO oynamiyacağım ben PUBG oynuyacağım ağırlıklı olarak.
Yukarıda ikisini de yani XL2411 ve XL2411P kullandığımı belirtmiştim. Ben Pubg'de 1000 saat oynadım :) Şuan PUBG'de GSYNC açık oynuyorum titreşim tabi ki olmuyor.. Sen bildiğini yap. Seni mutlu edecektir. İçinin rahat olması daha büyük etken. Hayırlı olsun

Yukarıda ikisini de yani XL2411 ve XL2411P kullandığımı belirtmiştim. Ben PUBG'de 1000 saat oynadım :) şu an PUBG'de gsync açık oynuyorum titreşim tabii ki olmuyor. Sen bildiğini yap. Seni mutlu edecektir. İçinin rahat olması daha büyük etken. Hayırlı olsun.

Peki o aldığın monitörde hangi özellikler var mesela color vibrance ve netlik oranı BenQ'ya oranla nasıl yani piksel yoğunluğu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı